POORTSERVICE MARCEL

Contactgegevens POORTSERVICE MARCEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POORTSERVICE MARCEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POORTSERVICE MARCEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestersteenweg 73; 3850; Nieuwerkerken, België

Telefoon (phone): 011 68 48 29; 0477 20 05 18 (+32-011 68 48 29; 0477 20 05 18) 011 68 48 29; 0477 20 05 18 (+32-011 68 48 29; 0477 20 05 18)

Fax (fax): 011 70 72 48 (+32-011 70 72 48) 011 70 72 48 (+32-011 70 72 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POORTSERVICE MARCEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POORTSERVICE MARCEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POORTSERVICE MARCEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POORTSERVICE MARCEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POORTSERVICE MARCEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POORTSERVICE MARCEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POORTSERVICE MARCEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POORTSERVICE MARCEL
Products information POORTSERVICE MARCEL

BTW identificatienummer (tax): BE07233917236
Ondernemingsnummer: 5794433593
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Solar protection - Outside; Door & gate openers (Automatic); Shutters; Insect screens

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POORTSERVICE MARCEL
(Get full report from official database of BE for POORTSERVICE MARCEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POORTSERVICE MARCEL
Addition kinds of activities for POORTSERVICE MARCEL

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
35729901. Computer-hulptoestellen | Computer auxiliary storage units

Werken bij POORTSERVICE MARCEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POORTSERVICE MARCEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POORTSERVICE MARCEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POORTSERVICE MARCEL. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van POORTSERVICE MARCEL in sociale netwerken
Look for responds of POORTSERVICE MARCEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POORTSERVICE MARCEL. Laat een reactie achter voor POORTSERVICE MARCEL. POORTSERVICE MARCEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POORTSERVICE MARCEL. Leave a respond for POORTSERVICE MARCEL. POORTSERVICE MARCEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POORTSERVICE MARCEL op de google maps. Adres en contacten POORTSERVICE MARCEL
Location of POORTSERVICE MARCEL on the google maps. Address and contacts of POORTSERVICE MARCEL

Andere gerelateerde bedrijven als come POORTSERVICE MARCEL POORTSERVICE MARCEL: FLCARROSSERIE DE KEERSMAECKER BVBA | PآTISSERIE DEWALS | Hoste Briand | HUGUES BATAILLE | HEIRWEGH VLOER-EN TEGELBEDRIJF

Other related companies as POORTSERVICE MARCEL: FLCARROSSERIE DE KEERSMAECKER BVBA | PآTISSERIE DEWALS | Hoste Briand | HUGUES BATAILLE | HEIRWEGH VLOER-EN TEGELBEDRIJF

POORTSERVICE MARCEL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POORTSERVICE MARCEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07233917236. Het bedrijf POORTSERVICE MARCEL bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 73; 3850; Nieuwerkerken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Solar protection - Outside; Door & gate openers (Automatic); Shutters; Insect screens.
De hoofdactiviteit van POORTSERVICE MARCEL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POORTSERVICE MARCEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POORTSERVICE MARCEL, openstaande posities, locatie van POORTSERVICE MARCEL op de kaart.

POORTSERVICE MARCEL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is POORTSERVICE MARCEL, company assigned to the tax number BE07233917236. The company POORTSERVICE MARCEL is located at the address: Diestersteenweg 73; 3850; Nieuwerkerken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Solar protection - Outside; Door & gate openers (Automatic); Shutters; Insect screens.
The main activity of POORTSERVICE MARCEL is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POORTSERVICE MARCEL is not available. You also can look at reviews of POORTSERVICE MARCEL, open positions, location of POORTSERVICE MARCEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POORTSERVICE MARCEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POORTSERVICE MARCEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POORTSERVICE MARCEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POORTSERVICE MARCEL, employees, financial statistics.