O.P. Automatisatie BVBA

Contactgegevens O.P. Automatisatie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.P. Automatisatie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.P. Automatisatie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanariestraat 15; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 32 18 38 (+32-014 32 18 38) 014 32 18 38 (+32-014 32 18 38)

Fax (fax): 014 32 18 38 (+32-014 32 18 38) 014 32 18 38 (+32-014 32 18 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.P. Automatisatie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.P. Automatisatie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.P. Automatisatie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.P. Automatisatie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.P. Automatisatie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.P. Automatisatie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.P. Automatisatie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.P. Automatisatie BVBA
Products information O.P. Automatisatie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04131103515
Ondernemingsnummer: 2136810302
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.P. Automatisatie BVBA
(Get full report from official database of BE for O.P. Automatisatie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.P. Automatisatie BVBA
Addition kinds of activities for O.P. Automatisatie BVBA

35599937. Recycling machines | Recycling machinery
37430201. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation

Werken bij O.P. Automatisatie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.P. Automatisatie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.P. Automatisatie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.P. Automatisatie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van O.P. Automatisatie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of O.P. Automatisatie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.P. Automatisatie BVBA. Laat een reactie achter voor O.P. Automatisatie BVBA. O.P. Automatisatie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.P. Automatisatie BVBA. Leave a respond for O.P. Automatisatie BVBA. O.P. Automatisatie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.P. Automatisatie BVBA op de google maps. Adres en contacten O.P. Automatisatie BVBA
Location of O.P. Automatisatie BVBA on the google maps. Address and contacts of O.P. Automatisatie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come O.P. Automatisatie BVBA O.P. Automatisatie BVBA: Henrard A | Viviane | COIFFURE BO?TE ? TIF | HONG KONG GARDEN | Les gites d'etapes

Other related companies as O.P. Automatisatie BVBA: Henrard A | Viviane | COIFFURE BO?TE ? TIF | HONG KONG GARDEN | Les gites d'etapes

O.P. Automatisatie BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.P. Automatisatie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04131103515. Het bedrijf O.P. Automatisatie BVBA bevindt zich op het adres: Kanariestraat 15; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van O.P. Automatisatie BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.P. Automatisatie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.P. Automatisatie BVBA, openstaande posities, locatie van O.P. Automatisatie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

O.P. Automatisatie BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.P. Automatisatie BVBA, company assigned to the tax number BE04131103515. The company O.P. Automatisatie BVBA is located at the address: Kanariestraat 15; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Door & gate openers (Automatic).
The main activity of O.P. Automatisatie BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of O.P. Automatisatie BVBA is not available. You also can look at reviews of O.P. Automatisatie BVBA, open positions, location of O.P. Automatisatie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.P. Automatisatie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.P. Automatisatie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.P. Automatisatie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.P. Automatisatie BVBA, employees, financial statistics.