Hotel Oeterdal BVBA

Contactgegevens Hotel Oeterdal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel Oeterdal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel Oeterdal BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neeroeterenstraat 43; 3680; Maaseik (Opoeteren), België

Telefoon (phone): 089 51 82 70; 089 86 37 17 (+32-089 51 82 70; 089 86 37 17) 089 51 82 70; 089 86 37 17 (+32-089 51 82 70; 089 86 37 17)

Fax (fax): 089 51 82 71 (+32-089 51 82 71) 089 51 82 71 (+32-089 51 82 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel Oeterdal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel Oeterdal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel Oeterdal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel Oeterdal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel Oeterdal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel Oeterdal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel Oeterdal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel Oeterdal BVBA
Products information Hotel Oeterdal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04666961669
Ondernemingsnummer: 1485046386
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Hotels; Shutters; Solar protection - Inside; Solar protection - Outside; Terraces (Horeca)

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel Oeterdal BVBA
(Get full report from official database of BE for Hotel Oeterdal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel Oeterdal BVBA
Addition kinds of activities for Hotel Oeterdal BVBA

251406. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
51490401. Macaroni | Macaroni
62210000. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers

Werken bij Hotel Oeterdal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel Oeterdal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel Oeterdal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel Oeterdal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Hotel Oeterdal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Hotel Oeterdal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel Oeterdal BVBA. Laat een reactie achter voor Hotel Oeterdal BVBA. Hotel Oeterdal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel Oeterdal BVBA. Leave a respond for Hotel Oeterdal BVBA. Hotel Oeterdal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel Oeterdal BVBA op de google maps. Adres en contacten Hotel Oeterdal BVBA
Location of Hotel Oeterdal BVBA on the google maps. Address and contacts of Hotel Oeterdal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel Oeterdal BVBA Hotel Oeterdal BVBA: 'T OOIEVAARTJE | Sol-Air | NASSEL BVBA | INGRID LIBEERT | Thermopol Kunststoftechniek NV

Other related companies as Hotel Oeterdal BVBA: 'T OOIEVAARTJE | Sol-Air | NASSEL BVBA | INGRID LIBEERT | Thermopol Kunststoftechniek NV

Hotel Oeterdal BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel Oeterdal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04666961669. Het bedrijf Hotel Oeterdal BVBA bevindt zich op het adres: Neeroeterenstraat 43; 3680; Maaseik (Opoeteren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 774,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Hotels; Shutters; Solar protection - Inside; Solar protection - Outside; Terraces (Horeca).
De hoofdactiviteit van Hotel Oeterdal BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel Oeterdal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel Oeterdal BVBA, openstaande posities, locatie van Hotel Oeterdal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hotel Oeterdal BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hotel Oeterdal BVBA, company assigned to the tax number BE04666961669. The company Hotel Oeterdal BVBA is located at the address: Neeroeterenstraat 43; 3680; Maaseik (Opoeteren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 774,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Hotels; Shutters; Solar protection - Inside; Solar protection - Outside; Terraces (Horeca).
The main activity of Hotel Oeterdal BVBA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel Oeterdal BVBA is not available. You also can look at reviews of Hotel Oeterdal BVBA, open positions, location of Hotel Oeterdal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel Oeterdal BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel Oeterdal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel Oeterdal BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel Oeterdal BVBA, employees, financial statistics.