Flexi Doors BVBA

Contactgegevens Flexi Doors BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flexi Doors BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flexi Doors BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldstraat 86A; 2280; Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 014 50 17 19; 0496 25 88 01 (+32-014 50 17 19; 0496 25 88 01) 014 50 17 19; 0496 25 88 01 (+32-014 50 17 19; 0496 25 88 01)

Fax (fax): 014 50 17 19; 014 36 86 36 (+32-014 50 17 19; 014 36 86 36) 014 50 17 19; 014 36 86 36 (+32-014 50 17 19; 014 36 86 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flexi Doors BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flexi Doors BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flexi Doors BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flexi Doors BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flexi Doors BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flexi Doors BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flexi Doors BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flexi Doors BVBA
Products information Flexi Doors BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05139923095
Ondernemingsnummer: 8613525390
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Flexi Doors BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flexi Doors BVBA
(Get full report from official database of BE for Flexi Doors BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flexi Doors BVBA
Addition kinds of activities for Flexi Doors BVBA

22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
27590502. Enveloppen: drukwerk, NSK | Envelopes: printing, nsk
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
50510402. Lood | Lead
50910500. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities

Werken bij Flexi Doors BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flexi Doors BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flexi Doors BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flexi Doors BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van Flexi Doors BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Flexi Doors BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flexi Doors BVBA. Laat een reactie achter voor Flexi Doors BVBA. Flexi Doors BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flexi Doors BVBA. Leave a respond for Flexi Doors BVBA. Flexi Doors BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flexi Doors BVBA op de google maps. Adres en contacten Flexi Doors BVBA
Location of Flexi Doors BVBA on the google maps. Address and contacts of Flexi Doors BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Flexi Doors BVBA Flexi Doors BVBA: W.C. HOGER-OP | WETZLAR BAD | P. VAN DAMME | DOKTER FOSSION JEAN-PIERRE | Lovrovic Piano's BVBA

Other related companies as Flexi Doors BVBA: W.C. HOGER-OP | WETZLAR BAD | P. VAN DAMME | DOKTER FOSSION JEAN-PIERRE | Lovrovic Piano's BVBA

Flexi Doors BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flexi Doors BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139923095. Het bedrijf Flexi Doors BVBA bevindt zich op het adres: Leopoldstraat 86A; 2280; Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Producten gemaakt in Flexi Doors BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flexi Doors BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flexi Doors BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flexi Doors BVBA, openstaande posities, locatie van Flexi Doors BVBA op de kaart.

Flexi Doors BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flexi Doors BVBA, company assigned to the tax number BE05139923095. The company Flexi Doors BVBA is located at the address: Leopoldstraat 86A; 2280; Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors - Sliding and overhead type. Products created in Flexi Doors BVBA were not found.
The main activity of Flexi Doors BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Flexi Doors BVBA is not available. You also can look at reviews of Flexi Doors BVBA, open positions, location of Flexi Doors BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flexi Doors BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flexi Doors BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flexi Doors BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flexi Doors BVBA, employees, financial statistics.