Electro-Rixensart SPRL

Contactgegevens Electro-Rixensart SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro-Rixensart SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro-Rixensart SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 99; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 654 01 80 (+32-02 654 01 80) 02 654 01 80 (+32-02 654 01 80)

Fax (fax): 02 654 01 80 (+32-02 654 01 80) 02 654 01 80 (+32-02 654 01 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro-Rixensart SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro-Rixensart SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro-Rixensart SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro-Rixensart SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro-Rixensart SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro-Rixensart SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro-Rixensart SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro-Rixensart SPRL
Products information Electro-Rixensart SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02245574951
Ondernemingsnummer: 3299987792
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Electric contractors - Housewiring; Door & gate openers (Automatic); Domotics; Gratings

Product categorie (product category): Door operating equipment and videophones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro-Rixensart SPRL
(Get full report from official database of BE for Electro-Rixensart SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro-Rixensart SPRL
Addition kinds of activities for Electro-Rixensart SPRL

357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
387300. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated

Werken bij Electro-Rixensart SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro-Rixensart SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro-Rixensart SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro-Rixensart SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Autopoetsers (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van Electro-Rixensart SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Electro-Rixensart SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro-Rixensart SPRL. Laat een reactie achter voor Electro-Rixensart SPRL. Electro-Rixensart SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro-Rixensart SPRL. Leave a respond for Electro-Rixensart SPRL. Electro-Rixensart SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro-Rixensart SPRL op de google maps. Adres en contacten Electro-Rixensart SPRL
Location of Electro-Rixensart SPRL on the google maps. Address and contacts of Electro-Rixensart SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro-Rixensart SPRL Electro-Rixensart SPRL: SERRY J | JACQUES VAN PARYS | C.A.W. DE POORT | LEVI'S | FRITUUR CARRERA

Other related companies as Electro-Rixensart SPRL: SERRY J | JACQUES VAN PARYS | C.A.W. DE POORT | LEVI'S | FRITUUR CARRERA

Electro-Rixensart SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro-Rixensart SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245574951. Het bedrijf Electro-Rixensart SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 99; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Door operating equipment and videophones. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Door & gate openers (Automatic); Domotics; Gratings.
De hoofdactiviteit van Electro-Rixensart SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro-Rixensart SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro-Rixensart SPRL, openstaande posities, locatie van Electro-Rixensart SPRL op de kaart.

Electro-Rixensart SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electro-Rixensart SPRL, company assigned to the tax number BE02245574951. The company Electro-Rixensart SPRL is located at the address: Chaussée de Wavre 99; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Door operating equipment and videophones. List of products are Electric contractors - Housewiring; Door & gate openers (Automatic); Domotics; Gratings.
The main activity of Electro-Rixensart SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro-Rixensart SPRL is not available. You also can look at reviews of Electro-Rixensart SPRL, open positions, location of Electro-Rixensart SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro-Rixensart SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro-Rixensart SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro-Rixensart SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro-Rixensart SPRL, employees, financial statistics.