Electro Ollevier Henk BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Electro Ollevier Henk BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Electro Ollevier Henk BVBA

Contactgegevens Electro Ollevier Henk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro Ollevier Henk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro Ollevier Henk BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Rochusstraat 49; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 28 63; 0475 32 90 49 (+32-03 231 28 63; 0475 32 90 49) 03 231 28 63; 0475 32 90 49 (+32-03 231 28 63; 0475 32 90 49)

Fax (fax): 03 231 59 83; 03 231 28 63 (+32-03 231 59 83; 03 231 28 63) 03 231 59 83; 03 231 28 63 (+32-03 231 59 83; 03 231 28 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro Ollevier Henk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro Ollevier Henk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro Ollevier Henk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro Ollevier Henk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro Ollevier Henk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro Ollevier Henk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro Ollevier Henk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro Ollevier Henk BVBA
Products information Electro Ollevier Henk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Electric contractors - Housewiring; Networks; Telephone installations

Product categorie (product category): Door operating equipment and videophones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro Ollevier Henk BVBA
(Get full report from official database of BE for Electro Ollevier Henk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro Ollevier Henk BVBA
Addition kinds of activities for Electro Ollevier Henk BVBA

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
356400. Blowers en fans | Blowers and fans
20990104. Sorghumensiroop, voor zoetstoffen | Sorghum syrups, for sweetening
24310503. Trappen en trappen, hout | Staircases and stairs, wood
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing

Werken bij Electro Ollevier Henk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro Ollevier Henk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro Ollevier Henk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro Ollevier Henk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Electro Ollevier Henk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Electro Ollevier Henk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro Ollevier Henk BVBA. Laat een reactie achter voor Electro Ollevier Henk BVBA. Electro Ollevier Henk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro Ollevier Henk BVBA. Leave a respond for Electro Ollevier Henk BVBA. Electro Ollevier Henk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro Ollevier Henk BVBA op de google maps. Adres en contacten Electro Ollevier Henk BVBA
Location of Electro Ollevier Henk BVBA on the google maps. Address and contacts of Electro Ollevier Henk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro Ollevier Henk BVBA Electro Ollevier Henk BVBA: DURABRIK BOUWBEDRIJVEN NV | Willems J | D.O.C. | Reynaert F | PH. DU JARDIN

Other related companies as Electro Ollevier Henk BVBA: DURABRIK BOUWBEDRIJVEN NV | Willems J | D.O.C. | Reynaert F | PH. DU JARDIN

Electro Ollevier Henk BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro Ollevier Henk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf Electro Ollevier Henk BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Rochusstraat 49; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Door operating equipment and videophones. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Networks; Telephone installations.
De hoofdactiviteit van Electro Ollevier Henk BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro Ollevier Henk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro Ollevier Henk BVBA, openstaande posities, locatie van Electro Ollevier Henk BVBA op de kaart.

Electro Ollevier Henk BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electro Ollevier Henk BVBA, company assigned to the tax number BE08307281494. The company Electro Ollevier Henk BVBA is located at the address: Sint-Rochusstraat 49; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Door operating equipment and videophones. List of products are Electric contractors - Housewiring; Networks; Telephone installations.
The main activity of Electro Ollevier Henk BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro Ollevier Henk BVBA is not available. You also can look at reviews of Electro Ollevier Henk BVBA, open positions, location of Electro Ollevier Henk BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro Ollevier Henk BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro Ollevier Henk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro Ollevier Henk BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro Ollevier Henk BVBA, employees, financial statistics.