A.S.S.A.P. BVBA

Contactgegevens A.S.S.A.P. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.S.A.P. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.S.A.P. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heihuizenstraat 4; 3665; As, België

Telefoon (phone): 089 65 92 36; 0475 27 84 97 (+32-089 65 92 36; 0475 27 84 97) 089 65 92 36; 0475 27 84 97 (+32-089 65 92 36; 0475 27 84 97)

Fax (fax): 089 65 10 18 (+32-089 65 10 18) 089 65 10 18 (+32-089 65 10 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.S.A.P. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.S.A.P. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.S.A.P. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.S.A.P. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.S.A.P. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.S.A.P. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.S.A.P. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.S.A.P. BVBA
Products information A.S.S.A.P. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04457397460
Ondernemingsnummer: 8936248779
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Contractors - Alterations; Door & gate openers (Automatic); Contractors - Roofing; Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Door operating equipment and videophones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.S.A.P. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.S.S.A.P. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.S.A.P. BVBA
Addition kinds of activities for A.S.S.A.P. BVBA

32969902. Glaswol | Glass wool
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
50789902. Ijsmachines | Ice making machines
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply
79110201. Kinderdansschool | Childrens' dancing school
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij A.S.S.A.P. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.S.A.P. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.S.A.P. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.S.A.P. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van A.S.S.A.P. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.S.S.A.P. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.S.A.P. BVBA. Laat een reactie achter voor A.S.S.A.P. BVBA. A.S.S.A.P. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.S.A.P. BVBA. Leave a respond for A.S.S.A.P. BVBA. A.S.S.A.P. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.S.A.P. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.S.S.A.P. BVBA
Location of A.S.S.A.P. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.S.S.A.P. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.S.A.P. BVBA A.S.S.A.P. BVBA: Elektrokontakt NV | D. ROGIERS | BUREAU DEPUYDT | BOGAERT TRANSMISSION | CARINE DE SMET

Other related companies as A.S.S.A.P. BVBA: Elektrokontakt NV | D. ROGIERS | BUREAU DEPUYDT | BOGAERT TRANSMISSION | CARINE DE SMET

A.S.S.A.P. BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.S.A.P. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04457397460. Het bedrijf A.S.S.A.P. BVBA bevindt zich op het adres: Heihuizenstraat 4; 3665; As. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Door operating equipment and videophones. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Door & gate openers (Automatic); Contractors - Roofing; Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van A.S.S.A.P. BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.S.A.P. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.S.A.P. BVBA, openstaande posities, locatie van A.S.S.A.P. BVBA op de kaart.

A.S.S.A.P. BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.S.A.P. BVBA, company assigned to the tax number BE04457397460. The company A.S.S.A.P. BVBA is located at the address: Heihuizenstraat 4; 3665; As. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Door operating equipment and videophones. List of products are Contractors - Alterations; Door & gate openers (Automatic); Contractors - Roofing; Electric contractors - Housewiring.
The main activity of A.S.S.A.P. BVBA is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.S.A.P. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.S.S.A.P. BVBA, open positions, location of A.S.S.A.P. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.S.A.P. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.S.A.P. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.S.A.P. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.S.A.P. BVBA, employees, financial statistics.