A.D.G. Elec SPRL

Contactgegevens A.D.G. Elec SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.G. Elec SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.G. Elec SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Jaumotte 136; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 41 27 07; 0475 78 66 55 (+32-010 41 27 07; 0475 78 66 55) 010 41 27 07; 0475 78 66 55 (+32-010 41 27 07; 0475 78 66 55)

Fax (fax): 010 41 48 80 (+32-010 41 48 80) 010 41 48 80 (+32-010 41 48 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.G. Elec SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.G. Elec SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.G. Elec SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.G. Elec SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.G. Elec SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.G. Elec SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.G. Elec SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.G. Elec SPRL
Products information A.D.G. Elec SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07234191894
Ondernemingsnummer: 4345611572
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Electric contractors - Housewiring; Electric contractors - General; Electric contractors - Industrial; Electrical heating; Door & gate openers (Automatic); Data processing - Computer cabling; Domotics; Networks

Product categorie (product category): Door operating equipment and videophones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.G. Elec SPRL
(Get full report from official database of BE for A.D.G. Elec SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.G. Elec SPRL
Addition kinds of activities for A.D.G. Elec SPRL

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
38299925. Polygraph apparaten | Polygraph devices
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
80110106. nefroloog | Nephrologist

Werken bij A.D.G. Elec SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.G. Elec SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.G. Elec SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.G. Elec SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van A.D.G. Elec SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.D.G. Elec SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.G. Elec SPRL. Laat een reactie achter voor A.D.G. Elec SPRL. A.D.G. Elec SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.G. Elec SPRL. Leave a respond for A.D.G. Elec SPRL. A.D.G. Elec SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.G. Elec SPRL op de google maps. Adres en contacten A.D.G. Elec SPRL
Location of A.D.G. Elec SPRL on the google maps. Address and contacts of A.D.G. Elec SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.G. Elec SPRL A.D.G. Elec SPRL: ADREST SA | JEAN WASTEELS | MAISON TABOU | Mullens Diest | DE POST

Other related companies as A.D.G. Elec SPRL: ADREST SA | JEAN WASTEELS | MAISON TABOU | Mullens Diest | DE POST

A.D.G. Elec SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.G. Elec SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234191894. Het bedrijf A.D.G. Elec SPRL bevindt zich op het adres: Rue Charles Jaumotte 136; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Door operating equipment and videophones. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Electric contractors - General; Electric contractors - Industrial; Electrical heating; Door & gate openers (Automatic); Data processing - Computer cabling; Domotics; Networks.
De hoofdactiviteit van A.D.G. Elec SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.G. Elec SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.G. Elec SPRL, openstaande posities, locatie van A.D.G. Elec SPRL op de kaart.

A.D.G. Elec SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.G. Elec SPRL, company assigned to the tax number BE07234191894. The company A.D.G. Elec SPRL is located at the address: Rue Charles Jaumotte 136; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Door operating equipment and videophones. List of products are Electric contractors - Housewiring; Electric contractors - General; Electric contractors - Industrial; Electrical heating; Door & gate openers (Automatic); Data processing - Computer cabling; Domotics; Networks.
The main activity of A.D.G. Elec SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.G. Elec SPRL is not available. You also can look at reviews of A.D.G. Elec SPRL, open positions, location of A.D.G. Elec SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.G. Elec SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.G. Elec SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.G. Elec SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.G. Elec SPRL, employees, financial statistics.