Rudy Debing Elektro

Contactgegevens Rudy Debing Elektro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rudy Debing Elektro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rudy Debing Elektro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Tramweg 31; 3740; Bilzen (Munsterbilzen), België

Telefoon (phone): 089 41 87 67; 0495 22 87 67 (+32-089 41 87 67; 0495 22 87 67) 089 41 87 67; 0495 22 87 67 (+32-089 41 87 67; 0495 22 87 67)

Fax (fax): 089 41 87 67 (+32-089 41 87 67) 089 41 87 67 (+32-089 41 87 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rudy Debing Elektro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rudy Debing Elektro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rudy Debing Elektro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rudy Debing Elektro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rudy Debing Elektro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rudy Debing Elektro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rudy Debing Elektro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rudy Debing Elektro
Products information Rudy Debing Elektro

BTW identificatienummer (tax): BE02403503417
Ondernemingsnummer: 7227325439
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Rudy Debing Elektro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rudy Debing Elektro
(Get full report from official database of BE for Rudy Debing Elektro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rudy Debing Elektro
Addition kinds of activities for Rudy Debing Elektro

01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij Rudy Debing Elektro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rudy Debing Elektro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rudy Debing Elektro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rudy Debing Elektro. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

Zoek naar antwoorden van Rudy Debing Elektro in sociale netwerken
Look for responds of Rudy Debing Elektro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rudy Debing Elektro. Laat een reactie achter voor Rudy Debing Elektro. Rudy Debing Elektro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rudy Debing Elektro. Leave a respond for Rudy Debing Elektro. Rudy Debing Elektro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rudy Debing Elektro op de google maps. Adres en contacten Rudy Debing Elektro
Location of Rudy Debing Elektro on the google maps. Address and contacts of Rudy Debing Elektro

Andere gerelateerde bedrijven als come Rudy Debing Elektro Rudy Debing Elektro: BRIGITTE BAUWENS | NUYTINCK LEEN | MARNIX DE CRAENE | GAR HEREMANS NV | BUREAU VAN BREUSEGEM

Other related companies as Rudy Debing Elektro: BRIGITTE BAUWENS | NUYTINCK LEEN | MARNIX DE CRAENE | GAR HEREMANS NV | BUREAU VAN BREUSEGEM

Rudy Debing Elektro is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rudy Debing Elektro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02403503417. Het bedrijf Rudy Debing Elektro bevindt zich op het adres: Oude Tramweg 31; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 860,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Producten gemaakt in Rudy Debing Elektro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rudy Debing Elektro is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rudy Debing Elektro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rudy Debing Elektro, openstaande posities, locatie van Rudy Debing Elektro op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rudy Debing Elektro is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rudy Debing Elektro, company assigned to the tax number BE02403503417. The company Rudy Debing Elektro is located at the address: Oude Tramweg 31; 3740; Bilzen (Munsterbilzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 860,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Door and gate openers Automatic. Products created in Rudy Debing Elektro were not found.
The main activity of Rudy Debing Elektro is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rudy Debing Elektro is not available. You also can look at reviews of Rudy Debing Elektro, open positions, location of Rudy Debing Elektro on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rudy Debing Elektro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rudy Debing Elektro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rudy Debing Elektro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rudy Debing Elektro, employees, financial statistics.