LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE

Contactgegevens LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentse Baan 75; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 13 09 (+32-03 777 13 09) 03 777 13 09 (+32-03 777 13 09)

Fax (fax): 03 778 12 94 (+32-03 778 12 94) 03 778 12 94 (+32-03 778 12 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE
Products information LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE

BTW identificatienummer (tax): BE05048736572
Ondernemingsnummer: 3622436523
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE
(Get full report from official database of BE for LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE
Addition kinds of activities for LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE

384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
20879903. Extracten, aroma | Extracts, flavoring
23290208. Melton jassen: mannen, jongeren en jongens | Melton jackets: men's, youths', and boys'
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
60220000. Staat commerciële banken | State commercial banks
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered

Werken bij LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE in sociale netwerken
Look for responds of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. Laat een reactie achter voor LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. Leave a respond for LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE. LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE op de google maps. Adres en contacten LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE
Location of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE on the google maps. Address and contacts of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE: Bouwbedrijf Roef | PHILIPPE CLAES | GARAGE DUTERNE | Kirchner A | WIM STOFFELS

Other related companies as LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE: Bouwbedrijf Roef | PHILIPPE CLAES | GARAGE DUTERNE | Kirchner A | WIM STOFFELS

LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05048736572. Het bedrijf LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE bevindt zich op het adres: Gentse Baan 75; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Producten gemaakt in LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, openstaande posities, locatie van LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE op de kaart.

LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, company assigned to the tax number BE05048736572. The company LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE is located at the address: Gentse Baan 75; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Door and gate openers Automatic. Products created in LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE were not found.
The main activity of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE is not available. You also can look at reviews of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, open positions, location of LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMATEC TOEGANGSAUTOMATISATIE, employees, financial statistics.