Elektric Systems CV

Contactgegevens Elektric Systems CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektric Systems CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektric Systems CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dalevijversstraat 3; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 28 15 05; 0475 42 79 26 (+32-050 28 15 05; 0475 42 79 26) 050 28 15 05; 0475 42 79 26 (+32-050 28 15 05; 0475 42 79 26)

Fax (fax): 050 28 15 06 (+32-050 28 15 06) 050 28 15 06 (+32-050 28 15 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektric Systems CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektric Systems CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektric Systems CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektric Systems CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektric Systems CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektric Systems CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektric Systems CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektric Systems CV
Products information Elektric Systems CV

BTW identificatienummer (tax): BE02593566894
Ondernemingsnummer: 3642486572
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Alarm systems - Installation; Renewable energy

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektric Systems CV
(Get full report from official database of BE for Elektric Systems CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektric Systems CV
Addition kinds of activities for Elektric Systems CV

504799. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
34449906. Mail kuipen, plaatwerk | Mail chutes, sheet metal
39449904. Dart- en dartspellen | Darts and dart games
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
75370000. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops

Werken bij Elektric Systems CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektric Systems CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektric Systems CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektric Systems CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

Zoek naar antwoorden van Elektric Systems CV in sociale netwerken
Look for responds of Elektric Systems CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektric Systems CV. Laat een reactie achter voor Elektric Systems CV. Elektric Systems CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektric Systems CV. Leave a respond for Elektric Systems CV. Elektric Systems CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektric Systems CV op de google maps. Adres en contacten Elektric Systems CV
Location of Elektric Systems CV on the google maps. Address and contacts of Elektric Systems CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektric Systems CV Elektric Systems CV: Verboven B | ECOLE DES BEAUX-ARTS | GARAGE SMETS | VALCKE PREFAB BETON | Denemarken (Consulaat)

Other related companies as Elektric Systems CV: Verboven B | ECOLE DES BEAUX-ARTS | GARAGE SMETS | VALCKE PREFAB BETON | Denemarken (Consulaat)

Elektric Systems CV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elektric Systems CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02593566894. Het bedrijf Elektric Systems CV bevindt zich op het adres: Dalevijversstraat 3; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation; Renewable energy.
De hoofdactiviteit van Elektric Systems CV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektric Systems CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektric Systems CV, openstaande posities, locatie van Elektric Systems CV op de kaart.

Elektric Systems CV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elektric Systems CV, company assigned to the tax number BE02593566894. The company Elektric Systems CV is located at the address: Dalevijversstraat 3; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Door and gate openers Automatic. List of products are Alarm systems - Installation; Renewable energy.
The main activity of Elektric Systems CV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektric Systems CV is not available. You also can look at reviews of Elektric Systems CV, open positions, location of Elektric Systems CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektric Systems CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektric Systems CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektric Systems CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektric Systems CV, employees, financial statistics.