Automatisation Léon Robert

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Automatisation Léon Robert
Private companiesNondepository Credit Institutions • Automatisation Léon Robert

Contactgegevens Automatisation Léon Robert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Automatisation Léon Robert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Automatisation Léon Robert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Seressia 290; 5300; Andenne (Landenne), België

Telefoon (phone): 085 82 78 70; 0475 32 71 09 (+32-085 82 78 70; 0475 32 71 09) 085 82 78 70; 0475 32 71 09 (+32-085 82 78 70; 0475 32 71 09)

Fax (fax): 085 82 79 76 (+32-085 82 79 76) 085 82 79 76 (+32-085 82 79 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Automatisation Léon Robert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Automatisation Léon Robert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Automatisation Léon Robert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Automatisation Léon Robert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Automatisation Léon Robert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Automatisation Léon Robert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Automatisation Léon Robert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Automatisation Léon Robert
Products information Automatisation Léon Robert

BTW identificatienummer (tax): BE09945617675
Ondernemingsnummer: 2574615478
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Electric contractors - Housewiring; Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Automatisation Léon Robert
(Get full report from official database of BE for Automatisation Léon Robert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Automatisation Léon Robert
Addition kinds of activities for Automatisation Léon Robert

0253. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
153100. Operatieve bouwers | Operative builders
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
513702. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
35410504. Tapping machines | Tapping machines
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric

Werken bij Automatisation Léon Robert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Automatisation Léon Robert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Automatisation Léon Robert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Automatisation Léon Robert. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van Automatisation Léon Robert in sociale netwerken
Look for responds of Automatisation Léon Robert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Automatisation Léon Robert. Laat een reactie achter voor Automatisation Léon Robert. Automatisation Léon Robert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Automatisation Léon Robert. Leave a respond for Automatisation Léon Robert. Automatisation Léon Robert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Automatisation Léon Robert op de google maps. Adres en contacten Automatisation Léon Robert
Location of Automatisation Léon Robert on the google maps. Address and contacts of Automatisation Léon Robert

Andere gerelateerde bedrijven als come Automatisation Léon Robert Automatisation Léon Robert: BBL | JOEL KOEKELBERGH | Legros M SPRL | LHOMME | CONSULTATION NOURRISSONS

Other related companies as Automatisation Léon Robert: BBL | JOEL KOEKELBERGH | Legros M SPRL | LHOMME | CONSULTATION NOURRISSONS

Automatisation Léon Robert is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Automatisation Léon Robert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09945617675. Het bedrijf Automatisation Léon Robert bevindt zich op het adres: Rue Auguste Seressia 290; 5300; Andenne (Landenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van Automatisation Léon Robert is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Automatisation Léon Robert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Automatisation Léon Robert, openstaande posities, locatie van Automatisation Léon Robert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Automatisation Léon Robert is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Automatisation Léon Robert, company assigned to the tax number BE09945617675. The company Automatisation Léon Robert is located at the address: Rue Auguste Seressia 290; 5300; Andenne (Landenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Door and gate openers Automatic. List of products are Electric contractors - Housewiring; Metal work - Ornamental.
The main activity of Automatisation Léon Robert is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Automatisation Léon Robert is not available. You also can look at reviews of Automatisation Léon Robert, open positions, location of Automatisation Léon Robert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Automatisation Léon Robert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Automatisation Léon Robert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Automatisation Léon Robert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Automatisation Léon Robert, employees, financial statistics.