LOCINOX

Contactgegevens LOCINOX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCINOX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCINOX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mannebeekstraat 21 8790 Waregem, België

Telefoon (phone): 056.77 27 66 (+32-056.77 27 66) 056.77 27 66 (+32-056.77 27 66)

Fax (fax): 056.77 69 26 (+32-056.77 69 26) 056.77 69 26 (+32-056.77 69 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCINOX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCINOX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCINOX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCINOX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCINOX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCINOX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCINOX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCINOX
Products information LOCINOX

BTW identificatienummer (tax): BE09695678710
Ondernemingsnummer: 7002655029
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Doors and gates made of steel and other metals; Gate sealing services; Gates for fences; High-security locks and fittings; Keys; Locks and latches; Sealing material for gates; Stainless steel gates

Product categorie (product category): Door And Gate Fittings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCINOX
(Get full report from official database of BE for LOCINOX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCINOX
Addition kinds of activities for LOCINOX

072200. Gewas oogsten | Crop harvesting
07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
32290702. Schoorstenen, lamp: geperst of geblazen glas | Chimneys, lamp: pressed or blown glass

Werken bij LOCINOX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCINOX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCINOX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCINOX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

Zoek naar antwoorden van LOCINOX in sociale netwerken
Look for responds of LOCINOX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCINOX. Laat een reactie achter voor LOCINOX. LOCINOX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCINOX. Leave a respond for LOCINOX. LOCINOX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCINOX op de google maps. Adres en contacten LOCINOX
Location of LOCINOX on the google maps. Address and contacts of LOCINOX

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCINOX LOCINOX: STYLIFLOR | SCHILDERWERKEN MORIS | Cool's Gas nv | BELGIAN BOAT SERVICE | F. DEWIJNGAERT

Other related companies as LOCINOX: STYLIFLOR | SCHILDERWERKEN MORIS | Cool's Gas nv | BELGIAN BOAT SERVICE | F. DEWIJNGAERT

LOCINOX is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCINOX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09695678710. Het bedrijf LOCINOX bevindt zich op het adres: Mannebeekstraat 21 8790 Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Door And Gate Fittings. Lijst met producten zijn Doors and gates made of steel and other metals; Gate sealing services; Gates for fences; High-security locks and fittings; Keys; Locks and latches; Sealing material for gates; Stainless steel gates.
De hoofdactiviteit van LOCINOX is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCINOX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCINOX, openstaande posities, locatie van LOCINOX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOCINOX is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCINOX, company assigned to the tax number BE09695678710. The company LOCINOX is located at the address: Mannebeekstraat 21 8790 Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Door And Gate Fittings. List of products are Doors and gates made of steel and other metals; Gate sealing services; Gates for fences; High-security locks and fittings; Keys; Locks and latches; Sealing material for gates; Stainless steel gates.
The main activity of LOCINOX is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCINOX is not available. You also can look at reviews of LOCINOX, open positions, location of LOCINOX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCINOX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCINOX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCINOX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCINOX, employees, financial statistics.