Verreth Bart Elektro

Contactgegevens Verreth Bart Elektro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verreth Bart Elektro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verreth Bart Elektro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Itegemse Steenweg 104; 2270; Herenthout, België

Telefoon (phone): 014 51 21 07 (+32-014 51 21 07) 014 51 21 07 (+32-014 51 21 07)

Fax (fax): 014 51 99 54 (+32-014 51 99 54) 014 51 99 54 (+32-014 51 99 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verreth Bart Elektro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verreth Bart Elektro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verreth Bart Elektro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verreth Bart Elektro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verreth Bart Elektro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verreth Bart Elektro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verreth Bart Elektro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verreth Bart Elektro
Products information Verreth Bart Elektro

BTW identificatienummer (tax): BE07187225341
Ondernemingsnummer: 9094177246
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Electric contractors - Housewiring; Electrical heating

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verreth Bart Elektro
(Get full report from official database of BE for Verreth Bart Elektro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verreth Bart Elektro
Addition kinds of activities for Verreth Bart Elektro

3961. Kostuum juwelen | Costume jewelry
142901. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
28510103. Marine verf | Marine paints
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored

Werken bij Verreth Bart Elektro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verreth Bart Elektro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verreth Bart Elektro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verreth Bart Elektro. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van Verreth Bart Elektro in sociale netwerken
Look for responds of Verreth Bart Elektro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verreth Bart Elektro. Laat een reactie achter voor Verreth Bart Elektro. Verreth Bart Elektro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verreth Bart Elektro. Leave a respond for Verreth Bart Elektro. Verreth Bart Elektro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verreth Bart Elektro op de google maps. Adres en contacten Verreth Bart Elektro
Location of Verreth Bart Elektro on the google maps. Address and contacts of Verreth Bart Elektro

Andere gerelateerde bedrijven als come Verreth Bart Elektro Verreth Bart Elektro: De Gryse I | Zomerhuisje ('t) Zonnecenter | PWA KAPRIJKE | L'ECOLE DES FILLES | Gravure au Laser

Other related companies as Verreth Bart Elektro: De Gryse I | Zomerhuisje ('t) Zonnecenter | PWA KAPRIJKE | L'ECOLE DES FILLES | Gravure au Laser

Verreth Bart Elektro is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verreth Bart Elektro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07187225341. Het bedrijf Verreth Bart Elektro bevindt zich op het adres: Itegemse Steenweg 104; 2270; Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Domotics. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Electrical heating.
De hoofdactiviteit van Verreth Bart Elektro is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verreth Bart Elektro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verreth Bart Elektro, openstaande posities, locatie van Verreth Bart Elektro op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verreth Bart Elektro is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verreth Bart Elektro, company assigned to the tax number BE07187225341. The company Verreth Bart Elektro is located at the address: Itegemse Steenweg 104; 2270; Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Domotics. List of products are Electric contractors - Housewiring; Electrical heating.
The main activity of Verreth Bart Elektro is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verreth Bart Elektro is not available. You also can look at reviews of Verreth Bart Elektro, open positions, location of Verreth Bart Elektro on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verreth Bart Elektro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verreth Bart Elektro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verreth Bart Elektro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verreth Bart Elektro, employees, financial statistics.