HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA

Contactgegevens HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kluizestraat 13; 9910; Knesselare, België

Telefoon (phone): 09 374 05 65 (+32-09 374 05 65) 09 374 05 65 (+32-09 374 05 65)

Fax (fax): 09 375 25 26 (+32-09 375 25 26) 09 375 25 26 (+32-09 375 25 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA
Products information HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08693725585
Ondernemingsnummer: 9305389404
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA
(Get full report from official database of BE for HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA
Addition kinds of activities for HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
2141. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
32119905. Beeldglas | Picture glass
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
35450205. Eindmolens | End mills
36440200. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings

Werken bij HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. Laat een reactie achter voor HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. Leave a respond for HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA. HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA op de google maps. Adres en contacten HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA
Location of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA on the google maps. Address and contacts of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA: Save André SA | JOEL VERHEYE NV | CERAMEGA | VIVEGNIS ALAIN | EuroNet Internet

Other related companies as HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA: Save André SA | JOEL VERHEYE NV | CERAMEGA | VIVEGNIS ALAIN | EuroNet Internet

HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08693725585. Het bedrijf HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA bevindt zich op het adres: Kluizestraat 13; 9910; Knesselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Domotics. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, openstaande posities, locatie van HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, company assigned to the tax number BE08693725585. The company HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA is located at the address: Kluizestraat 13; 9910; Knesselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Domotics. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA is not available. You also can look at reviews of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, open positions, location of HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOOREWEGHE ELEKTRO BVBA, employees, financial statistics.