elektrical installationworks verstraete

Contactgegevens elektrical installationworks verstraete: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data elektrical installationworks verstraete: address, phone, fax, email, website, opening hours

elektrical installationworks verstraete

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reibroekstraat 63; 9850; Nevele (Hansbeke), België

Telefoon (phone): 0475 81 68 18 (+32-0475 81 68 18) 0475 81 68 18 (+32-0475 81 68 18)

Fax (fax): +32 (53) 945-50-15 +32 (53) 945-50-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) elektrical installationworks verstraete: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "elektrical installationworks verstraete"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "elektrical installationworks verstraete"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van elektrical installationworks verstraete, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen elektrical installationworks verstraete. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of elektrical installationworks verstraete, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees elektrical installationworks verstraete. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti elektrical installationworks verstraete
Products information elektrical installationworks verstraete

BTW identificatienummer (tax): BE08878295898
Ondernemingsnummer: 7696990966
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in elektrical installationworks verstraete zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor elektrical installationworks verstraete
(Get full report from official database of BE for elektrical installationworks verstraete)

Aanvulling soorten activiteiten voor elektrical installationworks verstraete
Addition kinds of activities for elektrical installationworks verstraete

09130103. Oester bedden | Oyster beds
23819900. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij elektrical installationworks verstraete: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in elektrical installationworks verstraete: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor elektrical installationworks verstraete. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for elektrical installationworks verstraete. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van elektrical installationworks verstraete in sociale netwerken
Look for responds of elektrical installationworks verstraete in social networks

Lees alle opmerkingen voor elektrical installationworks verstraete. Laat een reactie achter voor elektrical installationworks verstraete. elektrical installationworks verstraete bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for elektrical installationworks verstraete. Leave a respond for elektrical installationworks verstraete. elektrical installationworks verstraete on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie elektrical installationworks verstraete op de google maps. Adres en contacten elektrical installationworks verstraete
Location of elektrical installationworks verstraete on the google maps. Address and contacts of elektrical installationworks verstraete

Andere gerelateerde bedrijven als come elektrical installationworks verstraete elektrical installationworks verstraete: MARECHAL LEON+JEAN-MARIE | Centre P.M.S. | POLISOUND PROMOBIL TEAM | BABY DESTOCK MINIPRI | Bright Image BVBA

Other related companies as elektrical installationworks verstraete: MARECHAL LEON+JEAN-MARIE | Centre P.M.S. | POLISOUND PROMOBIL TEAM | BABY DESTOCK MINIPRI | Bright Image BVBA

elektrical installationworks verstraete is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is elektrical installationworks verstraete, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08878295898. Het bedrijf elektrical installationworks verstraete bevindt zich op het adres: Reibroekstraat 63; 9850; Nevele (Hansbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Domotics. Producten gemaakt in elektrical installationworks verstraete zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van elektrical installationworks verstraete is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van elektrical installationworks verstraete is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van elektrical installationworks verstraete, openstaande posities, locatie van elektrical installationworks verstraete op de kaart.

elektrical installationworks verstraete is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is elektrical installationworks verstraete, company assigned to the tax number BE08878295898. The company elektrical installationworks verstraete is located at the address: Reibroekstraat 63; 9850; Nevele (Hansbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Domotics. Products created in elektrical installationworks verstraete were not found.
The main activity of elektrical installationworks verstraete is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of elektrical installationworks verstraete is not available. You also can look at reviews of elektrical installationworks verstraete, open positions, location of elektrical installationworks verstraete on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over elektrical installationworks verstraete, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf elektrical installationworks verstraete, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about elektrical installationworks verstraete, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company elektrical installationworks verstraete, employees, financial statistics.