COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV

Contactgegevens COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klijtberg 88; 8570; Anzegem (Ingooigem), België

Telefoon (phone): 056 77 77 77 (+32-056 77 77 77) 056 77 77 77 (+32-056 77 77 77)

Fax (fax): 056 77 78 66 (+32-056 77 78 66) 056 77 78 66 (+32-056 77 78 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV
Products information COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05678527832
Ondernemingsnummer: 2473541259
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Fences; Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems; Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV
(Get full report from official database of BE for COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV
Addition kinds of activities for COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV

01619906. Squash boerderij | Squash farm
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
36469905. Sierlampen, commercieel | Ornamental lighting fixtures, commercial
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
39559902. Printcartridges voor laser en andere computerprinters | Print cartridges for laser and other computer printers
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV in sociale netwerken
Look for responds of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. Laat een reactie achter voor COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. Leave a respond for COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV. COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV op de google maps. Adres en contacten COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV
Location of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV on the google maps. Address and contacts of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV: Jaubin-Goossens | DE BEAUMONT G | WIM MESTDAGH | BART VANHOUTTE | COIFFURE ANNICK

Other related companies as COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV: Jaubin-Goossens | DE BEAUMONT G | WIM MESTDAGH | BART VANHOUTTE | COIFFURE ANNICK

COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05678527832. Het bedrijf COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV bevindt zich op het adres: Klijtberg 88; 8570; Anzegem (Ingooigem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Domotics. Lijst met producten zijn Fences; Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems; Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, openstaande posities, locatie van COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, company assigned to the tax number BE05678527832. The company COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV is located at the address: Klijtberg 88; 8570; Anzegem (Ingooigem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Domotics. List of products are Fences; Alarm systems - Installation; Surveillance - Apparatus & systems; Door & gate openers (Automatic).
The main activity of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV is not available. You also can look at reviews of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, open positions, location of COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLPAERT ELEKTRO-AUTOMATISATIE NV, employees, financial statistics.