A. SERVILEC ELECTRO

Contactgegevens A. SERVILEC ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. SERVILEC ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. SERVILEC ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schijfwerpersstraat 15; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 0495 26 30 20; 03 238 02 88 (+32-0495 26 30 20; 03 238 02 88) 0495 26 30 20; 03 238 02 88 (+32-0495 26 30 20; 03 238 02 88)

Fax (fax): 03 238 15 51 (+32-03 238 15 51) 03 238 15 51 (+32-03 238 15 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. SERVILEC ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. SERVILEC ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. SERVILEC ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. SERVILEC ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. SERVILEC ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. SERVILEC ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. SERVILEC ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. SERVILEC ELECTRO
Products information A. SERVILEC ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE06602752685
Ondernemingsnummer: 5187438964
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in A. SERVILEC ELECTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. SERVILEC ELECTRO
(Get full report from official database of BE for A. SERVILEC ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. SERVILEC ELECTRO
Addition kinds of activities for A. SERVILEC ELECTRO

209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
209599. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
17420102. Fresco werk | Fresco work
20980000. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
23920601. Stoelhoesjes en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Chair covers and pads: made from purchased materials
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
50639904. Motorregelaars, voorgerechten en relais: elektrisch | Motor controls, starters and relays: electric
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals

Werken bij A. SERVILEC ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. SERVILEC ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. SERVILEC ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. SERVILEC ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van A. SERVILEC ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of A. SERVILEC ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. SERVILEC ELECTRO. Laat een reactie achter voor A. SERVILEC ELECTRO. A. SERVILEC ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. SERVILEC ELECTRO. Leave a respond for A. SERVILEC ELECTRO. A. SERVILEC ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. SERVILEC ELECTRO op de google maps. Adres en contacten A. SERVILEC ELECTRO
Location of A. SERVILEC ELECTRO on the google maps. Address and contacts of A. SERVILEC ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come A. SERVILEC ELECTRO A. SERVILEC ELECTRO: BRASSERIE-BISTROT L?ARMAGNAC | AL DENTE | LEOPOLD VAN LOOY | DE VRIESE WIM | Delhaye Dany

Other related companies as A. SERVILEC ELECTRO: BRASSERIE-BISTROT L?ARMAGNAC | AL DENTE | LEOPOLD VAN LOOY | DE VRIESE WIM | Delhaye Dany

A. SERVILEC ELECTRO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. SERVILEC ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06602752685. Het bedrijf A. SERVILEC ELECTRO bevindt zich op het adres: Schijfwerpersstraat 15; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Domotics. Producten gemaakt in A. SERVILEC ELECTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. SERVILEC ELECTRO is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. SERVILEC ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. SERVILEC ELECTRO, openstaande posities, locatie van A. SERVILEC ELECTRO op de kaart.

A. SERVILEC ELECTRO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. SERVILEC ELECTRO, company assigned to the tax number BE06602752685. The company A. SERVILEC ELECTRO is located at the address: Schijfwerpersstraat 15; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Domotics. Products created in A. SERVILEC ELECTRO were not found.
The main activity of A. SERVILEC ELECTRO is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. SERVILEC ELECTRO is not available. You also can look at reviews of A. SERVILEC ELECTRO, open positions, location of A. SERVILEC ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. SERVILEC ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. SERVILEC ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. SERVILEC ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. SERVILEC ELECTRO, employees, financial statistics.