Nagels Pet Products B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Nagels Pet Products B.V.B.A.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Nagels Pet Products B.V.B.A.

Contactgegevens Nagels Pet Products B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nagels Pet Products B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nagels Pet Products B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtstraat 32 2340 Beerse, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nagels Pet Products B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nagels Pet Products B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nagels Pet Products B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nagels Pet Products B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nagels Pet Products B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nagels Pet Products B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nagels Pet Products B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nagels Pet Products B.V.B.A.
Products information Nagels Pet Products B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06002899169
Ondernemingsnummer: 1414733886
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Domestic animal food

Product categorie (product category): Domestic Animal Food

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nagels Pet Products B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Nagels Pet Products B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nagels Pet Products B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Nagels Pet Products B.V.B.A.

6531. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
20260203. Karnemelk, gekweekt | Buttermilk, cultured
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
35410302. Gietzinkmachines | Die sinking machines
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground

Werken bij Nagels Pet Products B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nagels Pet Products B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nagels Pet Products B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nagels Pet Products B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van Nagels Pet Products B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Nagels Pet Products B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nagels Pet Products B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Nagels Pet Products B.V.B.A.. Nagels Pet Products B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nagels Pet Products B.V.B.A.. Leave a respond for Nagels Pet Products B.V.B.A.. Nagels Pet Products B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nagels Pet Products B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Nagels Pet Products B.V.B.A.
Location of Nagels Pet Products B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Nagels Pet Products B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Nagels Pet Products B.V.B.A. Nagels Pet Products B.V.B.A.: BAKKERIJ PYPE & CO | THةآTRE DE LA PLACE DES MARTYRS | HUIS MATTHIJS | LUDO VERSCHUEREN | F.G.T.B.

Other related companies as Nagels Pet Products B.V.B.A.: BAKKERIJ PYPE & CO | THةآTRE DE LA PLACE DES MARTYRS | HUIS MATTHIJS | LUDO VERSCHUEREN | F.G.T.B.

Nagels Pet Products B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nagels Pet Products B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002899169. Het bedrijf Nagels Pet Products B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 32 2340 Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Domestic Animal Food. Lijst met producten zijn Domestic animal food.
De hoofdactiviteit van Nagels Pet Products B.V.B.A. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nagels Pet Products B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nagels Pet Products B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Nagels Pet Products B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nagels Pet Products B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nagels Pet Products B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06002899169. The company Nagels Pet Products B.V.B.A. is located at the address: Ambachtstraat 32 2340 Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Domestic Animal Food. List of products are Domestic animal food.
The main activity of Nagels Pet Products B.V.B.A. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nagels Pet Products B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Nagels Pet Products B.V.B.A., open positions, location of Nagels Pet Products B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nagels Pet Products B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nagels Pet Products B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nagels Pet Products B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nagels Pet Products B.V.B.A., employees, financial statistics.