SAUSSUS DOMINIQUE

Contactgegevens SAUSSUS DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAUSSUS DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAUSSUS DOMINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pachy 6; 5580; Rochefort, België

Telefoon (phone): 084 21 35 71 (+32-084 21 35 71) 084 21 35 71 (+32-084 21 35 71)

Fax (fax): +32 (13) 872-70-29 +32 (13) 872-70-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAUSSUS DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAUSSUS DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAUSSUS DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAUSSUS DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAUSSUS DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAUSSUS DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAUSSUS DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAUSSUS DOMINIQUE
Products information SAUSSUS DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06381103515
Ondernemingsnummer: 4386810302
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in SAUSSUS DOMINIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bailiffs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAUSSUS DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for SAUSSUS DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAUSSUS DOMINIQUE
Addition kinds of activities for SAUSSUS DOMINIQUE

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
349501. Precisieveren | Precision springs
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment

Werken bij SAUSSUS DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAUSSUS DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAUSSUS DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAUSSUS DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van SAUSSUS DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of SAUSSUS DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAUSSUS DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor SAUSSUS DOMINIQUE. SAUSSUS DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAUSSUS DOMINIQUE. Leave a respond for SAUSSUS DOMINIQUE. SAUSSUS DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAUSSUS DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten SAUSSUS DOMINIQUE
Location of SAUSSUS DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of SAUSSUS DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come SAUSSUS DOMINIQUE SAUSSUS DOMINIQUE: P.B. FASHION | Boulangerie du Palais | SLAGERIJ VAN LAER-GIJS | ROBERT GIJBELS | Adviesbureau B.Z. bvba

Other related companies as SAUSSUS DOMINIQUE: P.B. FASHION | Boulangerie du Palais | SLAGERIJ VAN LAER-GIJS | ROBERT GIJBELS | Adviesbureau B.Z. bvba

SAUSSUS DOMINIQUE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAUSSUS DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06381103515. Het bedrijf SAUSSUS DOMINIQUE bevindt zich op het adres: Rue du Pachy 6; 5580; Rochefort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bailiffs. Producten gemaakt in SAUSSUS DOMINIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAUSSUS DOMINIQUE is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAUSSUS DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAUSSUS DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van SAUSSUS DOMINIQUE op de kaart.

SAUSSUS DOMINIQUE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAUSSUS DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE06381103515. The company SAUSSUS DOMINIQUE is located at the address: Rue du Pachy 6; 5580; Rochefort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bailiffs. Products created in SAUSSUS DOMINIQUE were not found.
The main activity of SAUSSUS DOMINIQUE is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAUSSUS DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of SAUSSUS DOMINIQUE, open positions, location of SAUSSUS DOMINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAUSSUS DOMINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAUSSUS DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAUSSUS DOMINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAUSSUS DOMINIQUE, employees, financial statistics.