Hondenkapsalon Layka

Contactgegevens Hondenkapsalon Layka: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hondenkapsalon Layka: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hondenkapsalon Layka

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisveldstraat 8; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 33 32 20 (+32-011 33 32 20) 011 33 32 20 (+32-011 33 32 20)

Fax (fax): +32 (4) 397-96-49 +32 (4) 397-96-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hondenkapsalon Layka: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hondenkapsalon Layka"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hondenkapsalon Layka"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hondenkapsalon Layka, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hondenkapsalon Layka. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hondenkapsalon Layka, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hondenkapsalon Layka. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hondenkapsalon Layka
Products information Hondenkapsalon Layka

BTW identificatienummer (tax): BE06762878417
Ondernemingsnummer: 6524200439
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Hondenkapsalon Layka zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hondenkapsalon Layka
(Get full report from official database of BE for Hondenkapsalon Layka)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hondenkapsalon Layka
Addition kinds of activities for Hondenkapsalon Layka

349299. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
14990404. Pimpstenen mijnbouw | Pumice mining
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
22990105. Pads, fiber: henequen, sisal, istle | Pads, fiber: henequen, sisal, istle
32110000. Vlakglas | Flat glass
34420200. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
65310000. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij Hondenkapsalon Layka: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hondenkapsalon Layka: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hondenkapsalon Layka. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hondenkapsalon Layka. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Hondenkapsalon Layka in sociale netwerken
Look for responds of Hondenkapsalon Layka in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hondenkapsalon Layka. Laat een reactie achter voor Hondenkapsalon Layka. Hondenkapsalon Layka bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hondenkapsalon Layka. Leave a respond for Hondenkapsalon Layka. Hondenkapsalon Layka on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hondenkapsalon Layka op de google maps. Adres en contacten Hondenkapsalon Layka
Location of Hondenkapsalon Layka on the google maps. Address and contacts of Hondenkapsalon Layka

Andere gerelateerde bedrijven als come Hondenkapsalon Layka Hondenkapsalon Layka: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | OPPEM PNEUS / MOTIV SA | Aura (Instituut) | Gafob SPRL | Dothee P

Other related companies as Hondenkapsalon Layka: CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | OPPEM PNEUS / MOTIV SA | Aura (Instituut) | Gafob SPRL | Dothee P

Hondenkapsalon Layka is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hondenkapsalon Layka, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06762878417. Het bedrijf Hondenkapsalon Layka bevindt zich op het adres: Kruisveldstraat 8; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Hondenkapsalon Layka zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hondenkapsalon Layka is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hondenkapsalon Layka is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hondenkapsalon Layka, openstaande posities, locatie van Hondenkapsalon Layka op de kaart.

Hondenkapsalon Layka is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hondenkapsalon Layka, company assigned to the tax number BE06762878417. The company Hondenkapsalon Layka is located at the address: Kruisveldstraat 8; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dog - Grooming. Products created in Hondenkapsalon Layka were not found.
The main activity of Hondenkapsalon Layka is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hondenkapsalon Layka is not available. You also can look at reviews of Hondenkapsalon Layka, open positions, location of Hondenkapsalon Layka on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hondenkapsalon Layka, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hondenkapsalon Layka, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hondenkapsalon Layka, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hondenkapsalon Layka, employees, financial statistics.