Hondenkapsalon "Mijn Vriend"

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Hondenkapsalon "Mijn Vriend"
Private companiesInsurance Carriers • Hondenkapsalon "Mijn Vriend"

Contactgegevens Hondenkapsalon "Mijn Vriend": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hondenkapsalon "Mijn Vriend": address, phone, fax, email, website, opening hours

Hondenkapsalon "Mijn Vriend"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 10; 3730; Hoeselt, België

Telefoon (phone): 089 51 50 74; 0496 61 25 82 (+32-089 51 50 74; 0496 61 25 82) 089 51 50 74; 0496 61 25 82 (+32-089 51 50 74; 0496 61 25 82)

Fax (fax): +32 (55) 104-89-75 +32 (55) 104-89-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hondenkapsalon "Mijn Vriend": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hondenkapsalon "Mijn Vriend""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hondenkapsalon "Mijn Vriend""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hondenkapsalon "Mijn Vriend", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hondenkapsalon "Mijn Vriend", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hondenkapsalon "Mijn Vriend"
Products information Hondenkapsalon "Mijn Vriend"

BTW identificatienummer (tax): BE03530151367
Ondernemingsnummer: 4159393310
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Hondenkapsalon "Mijn Vriend" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hondenkapsalon "Mijn Vriend"
(Get full report from official database of BE for Hondenkapsalon "Mijn Vriend")

Aanvulling soorten activiteiten voor Hondenkapsalon "Mijn Vriend"
Addition kinds of activities for Hondenkapsalon "Mijn Vriend"

5942. Boekwinkels | Book stores
841299. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
34839911. Mortar schelpen, meer dan 30 mm. | Mortar shells, over 30 mm.
36990402. Chimes, elektrisch | Chimes, electric
50859913. Springs | Springs
62319904. Beurzen | Stock exchanges

Werken bij Hondenkapsalon "Mijn Vriend": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hondenkapsalon "Mijn Vriend": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Hondenkapsalon "Mijn Vriend" in sociale netwerken
Look for responds of Hondenkapsalon "Mijn Vriend" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Laat een reactie achter voor Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Hondenkapsalon "Mijn Vriend" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Leave a respond for Hondenkapsalon "Mijn Vriend". Hondenkapsalon "Mijn Vriend" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hondenkapsalon "Mijn Vriend" op de google maps. Adres en contacten Hondenkapsalon "Mijn Vriend"
Location of Hondenkapsalon "Mijn Vriend" on the google maps. Address and contacts of Hondenkapsalon "Mijn Vriend"

Andere gerelateerde bedrijven als come Hondenkapsalon "Mijn Vriend" Hondenkapsalon "Mijn Vriend": LE MARCATCHOU | TABLE D'HOTES BULS | MAISON ALBATROS | FU RONG | KL MOLS NV

Other related companies as Hondenkapsalon "Mijn Vriend": LE MARCATCHOU | TABLE D'HOTES BULS | MAISON ALBATROS | FU RONG | KL MOLS NV

Hondenkapsalon "Mijn Vriend" is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hondenkapsalon "Mijn Vriend", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03530151367. Het bedrijf Hondenkapsalon "Mijn Vriend" bevindt zich op het adres: Industrielaan 10; 3730; Hoeselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Hondenkapsalon "Mijn Vriend" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hondenkapsalon "Mijn Vriend" is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hondenkapsalon "Mijn Vriend" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hondenkapsalon "Mijn Vriend", openstaande posities, locatie van Hondenkapsalon "Mijn Vriend" op de kaart.

Hondenkapsalon "Mijn Vriend" is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hondenkapsalon "Mijn Vriend", company assigned to the tax number BE03530151367. The company Hondenkapsalon "Mijn Vriend" is located at the address: Industrielaan 10; 3730; Hoeselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dog - Grooming. Products created in Hondenkapsalon "Mijn Vriend" were not found.
The main activity of Hondenkapsalon "Mijn Vriend" is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hondenkapsalon "Mijn Vriend" is not available. You also can look at reviews of Hondenkapsalon "Mijn Vriend", open positions, location of Hondenkapsalon "Mijn Vriend" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hondenkapsalon "Mijn Vriend", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hondenkapsalon "Mijn Vriend", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hondenkapsalon "Mijn Vriend", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hondenkapsalon "Mijn Vriend", employees, financial statistics.