Hollywouf sprl

Contactgegevens Hollywouf sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hollywouf sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hollywouf sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de l'Europe 20; 5660; Couvin (Cul-des-Sarts), België

Telefoon (phone): 060 37 85 90 (+32-060 37 85 90) 060 37 85 90 (+32-060 37 85 90)

Fax (fax): +32 (81) 386-66-80 +32 (81) 386-66-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hollywouf sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hollywouf sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hollywouf sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hollywouf sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hollywouf sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hollywouf sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hollywouf sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hollywouf sprl
Products information Hollywouf sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03052795410
Ondernemingsnummer: 2212066650
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Hollywouf sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hollywouf sprl
(Get full report from official database of BE for Hollywouf sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hollywouf sprl
Addition kinds of activities for Hollywouf sprl

179901. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
238700. Kleding riemen | Apparel belts
284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
10440102. Plaats zilveren mijnbouw | Placer silver mining
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
39939900. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
51690503. Sealants | Sealants
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile

Werken bij Hollywouf sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hollywouf sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hollywouf sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hollywouf sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van Hollywouf sprl in sociale netwerken
Look for responds of Hollywouf sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hollywouf sprl. Laat een reactie achter voor Hollywouf sprl. Hollywouf sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hollywouf sprl. Leave a respond for Hollywouf sprl. Hollywouf sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hollywouf sprl op de google maps. Adres en contacten Hollywouf sprl
Location of Hollywouf sprl on the google maps. Address and contacts of Hollywouf sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Hollywouf sprl Hollywouf sprl: Place Verte SA | BUREAU BELGA | CAR-WASH & PNEU BOULEVARD | Museum Smidt van Gelder | Meta-Media NV

Other related companies as Hollywouf sprl: Place Verte SA | BUREAU BELGA | CAR-WASH & PNEU BOULEVARD | Museum Smidt van Gelder | Meta-Media NV

Hollywouf sprl is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hollywouf sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03052795410. Het bedrijf Hollywouf sprl bevindt zich op het adres: Chaussée de l'Europe 20; 5660; Couvin (Cul-des-Sarts). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Hollywouf sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hollywouf sprl is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hollywouf sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hollywouf sprl, openstaande posities, locatie van Hollywouf sprl op de kaart.

Hollywouf sprl is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hollywouf sprl, company assigned to the tax number BE03052795410. The company Hollywouf sprl is located at the address: Chaussée de l'Europe 20; 5660; Couvin (Cul-des-Sarts). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dog - Grooming. Products created in Hollywouf sprl were not found.
The main activity of Hollywouf sprl is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hollywouf sprl is not available. You also can look at reviews of Hollywouf sprl, open positions, location of Hollywouf sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hollywouf sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hollywouf sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hollywouf sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hollywouf sprl, employees, financial statistics.