Droopy's Club

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Droopy's Club
Private companiesReal Estate • Droopy's Club

Contactgegevens Droopy's Club: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Droopy's Club: address, phone, fax, email, website, opening hours

Droopy's Club

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Sacré Coeur 42; 5550; Vresse-sur-Semois (Alle), België

Telefoon (phone): 061 50 19 65 (+32-061 50 19 65) 061 50 19 65 (+32-061 50 19 65)

Fax (fax): +32 (56) 695-79-19 +32 (56) 695-79-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Droopy's Club: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Droopy's Club"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Droopy's Club"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Droopy's Club, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Droopy's Club. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Droopy's Club, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Droopy's Club. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Droopy's Club
Products information Droopy's Club

BTW identificatienummer (tax): BE05106689453
Ondernemingsnummer: 3920989990
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Droopy's Club
(Get full report from official database of BE for Droopy's Club)

Aanvulling soorten activiteiten voor Droopy's Club
Addition kinds of activities for Droopy's Club

753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
58120311. Hamburger stand | Hamburger stand
82119900. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec

Werken bij Droopy's Club: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Droopy's Club: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Droopy's Club. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Droopy's Club. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Droopy's Club in sociale netwerken
Look for responds of Droopy's Club in social networks

Lees alle opmerkingen voor Droopy's Club. Laat een reactie achter voor Droopy's Club. Droopy's Club bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Droopy's Club. Leave a respond for Droopy's Club. Droopy's Club on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Droopy's Club op de google maps. Adres en contacten Droopy's Club
Location of Droopy's Club on the google maps. Address and contacts of Droopy's Club

Andere gerelateerde bedrijven als come Droopy's Club Droopy's Club: SIMONNA VANDERSTRAETEN | P & V ASSURANCES | Bleyen Jan | PH. DESTRIJKER | JEAN BECKERS

Other related companies as Droopy's Club: SIMONNA VANDERSTRAETEN | P & V ASSURANCES | Bleyen Jan | PH. DESTRIJKER | JEAN BECKERS

Droopy's Club is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Droopy's Club, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05106689453. Het bedrijf Droopy's Club bevindt zich op het adres: Rue du Sacré Coeur 42; 5550; Vresse-sur-Semois (Alle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Grooming. Lijst met producten zijn Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van Droopy's Club is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Droopy's Club is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Droopy's Club, openstaande posities, locatie van Droopy's Club op de kaart.

Droopy's Club is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Droopy's Club, company assigned to the tax number BE05106689453. The company Droopy's Club is located at the address: Rue du Sacré Coeur 42; 5550; Vresse-sur-Semois (Alle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Grooming. List of products are Pet shops - Retail.
The main activity of Droopy's Club is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Droopy's Club is not available. You also can look at reviews of Droopy's Club, open positions, location of Droopy's Club on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Droopy's Club, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Droopy's Club, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Droopy's Club, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Droopy's Club, employees, financial statistics.