Droopy Dog Saloon

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Droopy Dog Saloon
Private companiesLegal Services • Droopy Dog Saloon

Contactgegevens Droopy Dog Saloon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Droopy Dog Saloon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Droopy Dog Saloon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Les Golettes 9; 4261; Braives (Latinne), België

Telefoon (phone): 019 69 92 32 (+32-019 69 92 32) 019 69 92 32 (+32-019 69 92 32)

Fax (fax): +32 (53) 143-17-18 +32 (53) 143-17-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Droopy Dog Saloon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Droopy Dog Saloon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Droopy Dog Saloon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Droopy Dog Saloon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Droopy Dog Saloon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Droopy Dog Saloon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Droopy Dog Saloon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Droopy Dog Saloon
Products information Droopy Dog Saloon

BTW identificatienummer (tax): BE04325836181
Ondernemingsnummer: 9921997070
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Droopy Dog Saloon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Droopy Dog Saloon
(Get full report from official database of BE for Droopy Dog Saloon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Droopy Dog Saloon
Addition kinds of activities for Droopy Dog Saloon

311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
515302. Veldbonen | Field beans
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij Droopy Dog Saloon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Droopy Dog Saloon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Droopy Dog Saloon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Droopy Dog Saloon. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van Droopy Dog Saloon in sociale netwerken
Look for responds of Droopy Dog Saloon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Droopy Dog Saloon. Laat een reactie achter voor Droopy Dog Saloon. Droopy Dog Saloon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Droopy Dog Saloon. Leave a respond for Droopy Dog Saloon. Droopy Dog Saloon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Droopy Dog Saloon op de google maps. Adres en contacten Droopy Dog Saloon
Location of Droopy Dog Saloon on the google maps. Address and contacts of Droopy Dog Saloon

Andere gerelateerde bedrijven als come Droopy Dog Saloon Droopy Dog Saloon: Cebo BVBA | FLSYNTRA VZW | VANDENBROUCKE METALEN NV | LA CORNICHE | DE VLASCHAARD

Other related companies as Droopy Dog Saloon: Cebo BVBA | FLSYNTRA VZW | VANDENBROUCKE METALEN NV | LA CORNICHE | DE VLASCHAARD

Droopy Dog Saloon is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Droopy Dog Saloon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04325836181. Het bedrijf Droopy Dog Saloon bevindt zich op het adres: Rue Les Golettes 9; 4261; Braives (Latinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Droopy Dog Saloon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Droopy Dog Saloon is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Droopy Dog Saloon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Droopy Dog Saloon, openstaande posities, locatie van Droopy Dog Saloon op de kaart.

Droopy Dog Saloon is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Droopy Dog Saloon, company assigned to the tax number BE04325836181. The company Droopy Dog Saloon is located at the address: Rue Les Golettes 9; 4261; Braives (Latinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 821,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dog - Grooming. Products created in Droopy Dog Saloon were not found.
The main activity of Droopy Dog Saloon is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Droopy Dog Saloon is not available. You also can look at reviews of Droopy Dog Saloon, open positions, location of Droopy Dog Saloon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Droopy Dog Saloon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Droopy Dog Saloon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Droopy Dog Saloon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Droopy Dog Saloon, employees, financial statistics.