BOBBIE HONDENVERZORGING

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BOBBIE HONDENVERZORGING
Private companiesHealth Services • BOBBIE HONDENVERZORGING

Contactgegevens BOBBIE HONDENVERZORGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOBBIE HONDENVERZORGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOBBIE HONDENVERZORGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 144; 2230; Herselt, België

Telefoon (phone): 016 69 84 65 (+32-016 69 84 65) 016 69 84 65 (+32-016 69 84 65)

Fax (fax): 016 69 84 65 (+32-016 69 84 65) 016 69 84 65 (+32-016 69 84 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOBBIE HONDENVERZORGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOBBIE HONDENVERZORGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOBBIE HONDENVERZORGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOBBIE HONDENVERZORGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOBBIE HONDENVERZORGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOBBIE HONDENVERZORGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOBBIE HONDENVERZORGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOBBIE HONDENVERZORGING
Products information BOBBIE HONDENVERZORGING

BTW identificatienummer (tax): BE06478881835
Ondernemingsnummer: 1606170654
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BOBBIE HONDENVERZORGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOBBIE HONDENVERZORGING
(Get full report from official database of BE for BOBBIE HONDENVERZORGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOBBIE HONDENVERZORGING
Addition kinds of activities for BOBBIE HONDENVERZORGING

14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
51490903. Theezakjes | Tea bagging
75399904. Machinebouw, auto | Machine shop, automotive
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters

Werken bij BOBBIE HONDENVERZORGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOBBIE HONDENVERZORGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOBBIE HONDENVERZORGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOBBIE HONDENVERZORGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van BOBBIE HONDENVERZORGING in sociale netwerken
Look for responds of BOBBIE HONDENVERZORGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOBBIE HONDENVERZORGING. Laat een reactie achter voor BOBBIE HONDENVERZORGING. BOBBIE HONDENVERZORGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOBBIE HONDENVERZORGING. Leave a respond for BOBBIE HONDENVERZORGING. BOBBIE HONDENVERZORGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOBBIE HONDENVERZORGING op de google maps. Adres en contacten BOBBIE HONDENVERZORGING
Location of BOBBIE HONDENVERZORGING on the google maps. Address and contacts of BOBBIE HONDENVERZORGING

Andere gerelateerde bedrijven als come BOBBIE HONDENVERZORGING BOBBIE HONDENVERZORGING: FLALUMINIUM VERKOOP ZUID NV | FLB-ESTATE NV | KOSMETIK RUTH BURTSCHEIDT | PASCAL NARDELLOTTO | Fran?ois D

Other related companies as BOBBIE HONDENVERZORGING: FLALUMINIUM VERKOOP ZUID NV | FLB-ESTATE NV | KOSMETIK RUTH BURTSCHEIDT | PASCAL NARDELLOTTO | Fran?ois D

BOBBIE HONDENVERZORGING is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOBBIE HONDENVERZORGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06478881835. Het bedrijf BOBBIE HONDENVERZORGING bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 144; 2230; Herselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 680,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in BOBBIE HONDENVERZORGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOBBIE HONDENVERZORGING is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOBBIE HONDENVERZORGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOBBIE HONDENVERZORGING, openstaande posities, locatie van BOBBIE HONDENVERZORGING op de kaart.

BOBBIE HONDENVERZORGING is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOBBIE HONDENVERZORGING, company assigned to the tax number BE06478881835. The company BOBBIE HONDENVERZORGING is located at the address: Aarschotsesteenweg 144; 2230; Herselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 680,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dog - Grooming. Products created in BOBBIE HONDENVERZORGING were not found.
The main activity of BOBBIE HONDENVERZORGING is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOBBIE HONDENVERZORGING is not available. You also can look at reviews of BOBBIE HONDENVERZORGING, open positions, location of BOBBIE HONDENVERZORGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOBBIE HONDENVERZORGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOBBIE HONDENVERZORGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOBBIE HONDENVERZORGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOBBIE HONDENVERZORGING, employees, financial statistics.