BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND

Contactgegevens BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westlaan 84; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 89 18 (+32-051 22 89 18) 051 22 89 18 (+32-051 22 89 18)

Fax (fax): 051 22 89 18 (+32-051 22 89 18) 051 22 89 18 (+32-051 22 89 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND
Products information BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND

BTW identificatienummer (tax): BE08673675537
Ondernemingsnummer: 7069396972
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Pet shops - Retail

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND
(Get full report from official database of BE for BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND
Addition kinds of activities for BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND

9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
162200. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
596101. Eten, postorder | Food, mail order
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
28340603. Lip balms | Lip balms
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
47859902. Tunneloperatie, voertuig | Tunnel operation, vehicular
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services
87320100. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research

Werken bij BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

Zoek naar antwoorden van BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND in sociale netwerken
Look for responds of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. Laat een reactie achter voor BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. Leave a respond for BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND. BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND op de google maps. Adres en contacten BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND
Location of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND on the google maps. Address and contacts of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND: OSTE SYLVIA-OSTE CLAUDE | JEAN DELMARCELLE | Romain Mautone SPRL | LES KOALAS | JAN COOLS

Other related companies as BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND: OSTE SYLVIA-OSTE CLAUDE | JEAN DELMARCELLE | Romain Mautone SPRL | LES KOALAS | JAN COOLS

BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08673675537. Het bedrijf BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND bevindt zich op het adres: Westlaan 84; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dog - Grooming. Lijst met producten zijn Pet shops - Retail.
De hoofdactiviteit van BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, openstaande posities, locatie van BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, company assigned to the tax number BE08673675537. The company BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND is located at the address: Westlaan 84; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dog - Grooming. List of products are Pet shops - Retail.
The main activity of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND is not available. You also can look at reviews of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, open positions, location of BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUTY CENTER VOOR KAT & HOND, employees, financial statistics.