Mampaey L

Contactgegevens Mampaey L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mampaey L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mampaey L

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 110; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 03 886 34 31 (+32-03 886 34 31) 03 886 34 31 (+32-03 886 34 31)

Fax (fax): 03 886 30 75 (+32-03 886 30 75) 03 886 30 75 (+32-03 886 30 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mampaey L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mampaey L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mampaey L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mampaey L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mampaey L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mampaey L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mampaey L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mampaey L
Products information Mampaey L

BTW identificatienummer (tax): BE04138244628
Ondernemingsnummer: 9467437744
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Mampaey L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bailiffs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mampaey L
(Get full report from official database of BE for Mampaey L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mampaey L
Addition kinds of activities for Mampaey L

367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
38250109. Testset, ontstekingsharnas | Test sets, ignition harness
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
48320204. Sport | Sports
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij Mampaey L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mampaey L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mampaey L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mampaey L. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Mampaey L in sociale netwerken
Look for responds of Mampaey L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mampaey L. Laat een reactie achter voor Mampaey L. Mampaey L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mampaey L. Leave a respond for Mampaey L. Mampaey L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mampaey L op de google maps. Adres en contacten Mampaey L
Location of Mampaey L on the google maps. Address and contacts of Mampaey L

Andere gerelateerde bedrijven als come Mampaey L Mampaey L: DEXIA | FLEURS DE MONTE CARLO | Credisco SCRL | GEORGES FISSETTE | AV Image BVBA

Other related companies as Mampaey L: DEXIA | FLEURS DE MONTE CARLO | Credisco SCRL | GEORGES FISSETTE | AV Image BVBA

Mampaey L is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Mampaey L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04138244628. Het bedrijf Mampaey L bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 110; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bailiffs. Producten gemaakt in Mampaey L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mampaey L is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mampaey L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mampaey L, openstaande posities, locatie van Mampaey L op de kaart.

Mampaey L is a company, that was registered 2002 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Mampaey L, company assigned to the tax number BE04138244628. The company Mampaey L is located at the address: Dendermondsesteenweg 110; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bailiffs. Products created in Mampaey L were not found.
The main activity of Mampaey L is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mampaey L is not available. You also can look at reviews of Mampaey L, open positions, location of Mampaey L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mampaey L, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mampaey L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mampaey L, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mampaey L, employees, financial statistics.