LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL

Contactgegevens LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de la Rabotte 16; 7812; Ath (Ligne), België

Telefoon (phone): 068 28 06 33 (+32-068 28 06 33) 068 28 06 33 (+32-068 28 06 33)

Fax (fax): 068 28 06 33 (+32-068 28 06 33) 068 28 06 33 (+32-068 28 06 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL
Products information LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06907073974
Ondernemingsnummer: 1892639160
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL
(Get full report from official database of BE for LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL
Addition kinds of activities for LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL

366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
919900. Overheid, nec | General government, nec
02139901. Hog feedlot | Hog feedlot
32740000. Limoen | Lime
79229904. Ticketbureau, theatraal | Ticket agency, theatrical

Werken bij LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. Laat een reactie achter voor LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. Leave a respond for LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL. LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL op de google maps. Adres en contacten LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL
Location of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL on the google maps. Address and contacts of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL: RANDSTAD | GEORGES RENDERS | COLORA | IGNACE WEEMAES | LUCIEN MIGNAUW

Other related companies as LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL: RANDSTAD | GEORGES RENDERS | COLORA | IGNACE WEEMAES | LUCIEN MIGNAUW

LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907073974. Het bedrijf LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL bevindt zich op het adres: Chemin de la Rabotte 16; 7812; Ath (Ligne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, openstaande posities, locatie van LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL op de kaart.

LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, company assigned to the tax number BE06907073974. The company LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL is located at the address: Chemin de la Rabotte 16; 7812; Ath (Ligne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL were not found.
The main activity of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL is not available. You also can look at reviews of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, open positions, location of LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES BERGERS ALLEMANDS DE LA TOMBERINE SPRL, employees, financial statistics.