KENNEL VAN HERENDAAL

Contactgegevens KENNEL VAN HERENDAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KENNEL VAN HERENDAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KENNEL VAN HERENDAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herendaalstraat 5; 3210; Lubbeek, België

Telefoon (phone): 016 63 45 76 (+32-016 63 45 76) 016 63 45 76 (+32-016 63 45 76)

Fax (fax): 016 63 48 79 (+32-016 63 48 79) 016 63 48 79 (+32-016 63 48 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KENNEL VAN HERENDAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KENNEL VAN HERENDAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KENNEL VAN HERENDAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KENNEL VAN HERENDAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KENNEL VAN HERENDAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KENNEL VAN HERENDAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KENNEL VAN HERENDAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KENNEL VAN HERENDAAL
Products information KENNEL VAN HERENDAAL

BTW identificatienummer (tax): BE04819946289
Ondernemingsnummer: 4491180419
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in KENNEL VAN HERENDAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KENNEL VAN HERENDAAL
(Get full report from official database of BE for KENNEL VAN HERENDAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KENNEL VAN HERENDAAL
Addition kinds of activities for KENNEL VAN HERENDAAL

265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
334199. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
36250101. Accessoires voor motorbesturing, inclusief overbelastingsrelais | Motor control accessories, including overload relays

Werken bij KENNEL VAN HERENDAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KENNEL VAN HERENDAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KENNEL VAN HERENDAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KENNEL VAN HERENDAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van KENNEL VAN HERENDAAL in sociale netwerken
Look for responds of KENNEL VAN HERENDAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KENNEL VAN HERENDAAL. Laat een reactie achter voor KENNEL VAN HERENDAAL. KENNEL VAN HERENDAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KENNEL VAN HERENDAAL. Leave a respond for KENNEL VAN HERENDAAL. KENNEL VAN HERENDAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KENNEL VAN HERENDAAL op de google maps. Adres en contacten KENNEL VAN HERENDAAL
Location of KENNEL VAN HERENDAAL on the google maps. Address and contacts of KENNEL VAN HERENDAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come KENNEL VAN HERENDAAL KENNEL VAN HERENDAAL: Piepshow | AUX FLORALIES | AL' GATTERIE | EDDY TROSSAERT | CANDLE TRADING COMPANY

Other related companies as KENNEL VAN HERENDAAL: Piepshow | AUX FLORALIES | AL' GATTERIE | EDDY TROSSAERT | CANDLE TRADING COMPANY

KENNEL VAN HERENDAAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KENNEL VAN HERENDAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04819946289. Het bedrijf KENNEL VAN HERENDAAL bevindt zich op het adres: Herendaalstraat 5; 3210; Lubbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 724,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in KENNEL VAN HERENDAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KENNEL VAN HERENDAAL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KENNEL VAN HERENDAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KENNEL VAN HERENDAAL, openstaande posities, locatie van KENNEL VAN HERENDAAL op de kaart.

KENNEL VAN HERENDAAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KENNEL VAN HERENDAAL, company assigned to the tax number BE04819946289. The company KENNEL VAN HERENDAAL is located at the address: Herendaalstraat 5; 3210; Lubbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 724,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in KENNEL VAN HERENDAAL were not found.
The main activity of KENNEL VAN HERENDAAL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KENNEL VAN HERENDAAL is not available. You also can look at reviews of KENNEL VAN HERENDAAL, open positions, location of KENNEL VAN HERENDAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KENNEL VAN HERENDAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KENNEL VAN HERENDAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KENNEL VAN HERENDAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KENNEL VAN HERENDAAL, employees, financial statistics.