JAPPY TOUTOU ELEVAGE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JAPPY TOUTOU ELEVAGE
Private companiesReal Estate • JAPPY TOUTOU ELEVAGE

Contactgegevens JAPPY TOUTOU ELEVAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAPPY TOUTOU ELEVAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAPPY TOUTOU ELEVAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 70; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 239 15 11; 04 239 15 14; 04 247 45 74; 0472 95 22 46 (+32-04 239 15 11; 04 239 15 14; 04 247 45 74; 0472 95 22 46) 04 239 15 11; 04 239 15 14; 04 247 45 74; 0472 95 22 46 (+32-04 239 15 11; 04 239 15 14; 04 247 45 74; 0472 95 22 46)

Fax (fax): +32 (64) 963-71-51 +32 (64) 963-71-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAPPY TOUTOU ELEVAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAPPY TOUTOU ELEVAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAPPY TOUTOU ELEVAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAPPY TOUTOU ELEVAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAPPY TOUTOU ELEVAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAPPY TOUTOU ELEVAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAPPY TOUTOU ELEVAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAPPY TOUTOU ELEVAGE
Products information JAPPY TOUTOU ELEVAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07346801757
Ondernemingsnummer: 4328582763
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JAPPY TOUTOU ELEVAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAPPY TOUTOU ELEVAGE
(Get full report from official database of BE for JAPPY TOUTOU ELEVAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAPPY TOUTOU ELEVAGE
Addition kinds of activities for JAPPY TOUTOU ELEVAGE

3317. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph

Werken bij JAPPY TOUTOU ELEVAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAPPY TOUTOU ELEVAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAPPY TOUTOU ELEVAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAPPY TOUTOU ELEVAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

Zoek naar antwoorden van JAPPY TOUTOU ELEVAGE in sociale netwerken
Look for responds of JAPPY TOUTOU ELEVAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAPPY TOUTOU ELEVAGE. Laat een reactie achter voor JAPPY TOUTOU ELEVAGE. JAPPY TOUTOU ELEVAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAPPY TOUTOU ELEVAGE. Leave a respond for JAPPY TOUTOU ELEVAGE. JAPPY TOUTOU ELEVAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAPPY TOUTOU ELEVAGE op de google maps. Adres en contacten JAPPY TOUTOU ELEVAGE
Location of JAPPY TOUTOU ELEVAGE on the google maps. Address and contacts of JAPPY TOUTOU ELEVAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come JAPPY TOUTOU ELEVAGE JAPPY TOUTOU ELEVAGE: Onze Rust | EXTRAZONE ATH | DEDEURRWAERDER | PETER LUX | WALTER D'HONDT

Other related companies as JAPPY TOUTOU ELEVAGE: Onze Rust | EXTRAZONE ATH | DEDEURRWAERDER | PETER LUX | WALTER D'HONDT

JAPPY TOUTOU ELEVAGE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAPPY TOUTOU ELEVAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07346801757. Het bedrijf JAPPY TOUTOU ELEVAGE bevindt zich op het adres: Rue de la Station 70; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 642,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in JAPPY TOUTOU ELEVAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAPPY TOUTOU ELEVAGE is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAPPY TOUTOU ELEVAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAPPY TOUTOU ELEVAGE, openstaande posities, locatie van JAPPY TOUTOU ELEVAGE op de kaart.

JAPPY TOUTOU ELEVAGE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAPPY TOUTOU ELEVAGE, company assigned to the tax number BE07346801757. The company JAPPY TOUTOU ELEVAGE is located at the address: Rue de la Station 70; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 642,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in JAPPY TOUTOU ELEVAGE were not found.
The main activity of JAPPY TOUTOU ELEVAGE is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JAPPY TOUTOU ELEVAGE is not available. You also can look at reviews of JAPPY TOUTOU ELEVAGE, open positions, location of JAPPY TOUTOU ELEVAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAPPY TOUTOU ELEVAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAPPY TOUTOU ELEVAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAPPY TOUTOU ELEVAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAPPY TOUTOU ELEVAGE, employees, financial statistics.