Aardrijk Kennels

Contactgegevens Aardrijk Kennels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aardrijk Kennels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aardrijk Kennels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredaseweg 71A; 2381; Ravels (Weelde), België

Telefoon (phone): 014 65 28 18 (+32-014 65 28 18) 014 65 28 18 (+32-014 65 28 18)

Fax (fax): 014 65 28 08 (+32-014 65 28 08) 014 65 28 08 (+32-014 65 28 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aardrijk Kennels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aardrijk Kennels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aardrijk Kennels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aardrijk Kennels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aardrijk Kennels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aardrijk Kennels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aardrijk Kennels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aardrijk Kennels
Products information Aardrijk Kennels

BTW identificatienummer (tax): BE01949493408
Ondernemingsnummer: 8130126953
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Aardrijk Kennels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Breeding and selling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aardrijk Kennels
(Get full report from official database of BE for Aardrijk Kennels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aardrijk Kennels
Addition kinds of activities for Aardrijk Kennels

22840102. Polyester draad | Polyester thread
38229905. Energieknopcontroles, residentiële of commerciele typen | Energy cutoff controls, residential or commercial types
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)
79330000. Bowling centra | Bowling centers
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij Aardrijk Kennels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aardrijk Kennels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aardrijk Kennels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aardrijk Kennels. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Aardrijk Kennels in sociale netwerken
Look for responds of Aardrijk Kennels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aardrijk Kennels. Laat een reactie achter voor Aardrijk Kennels. Aardrijk Kennels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aardrijk Kennels. Leave a respond for Aardrijk Kennels. Aardrijk Kennels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aardrijk Kennels op de google maps. Adres en contacten Aardrijk Kennels
Location of Aardrijk Kennels on the google maps. Address and contacts of Aardrijk Kennels

Andere gerelateerde bedrijven als come Aardrijk Kennels Aardrijk Kennels: FLRESTAURANT AUX ARMES DE BRUXELLES SA | HD CONCEPT | Autoateljee Courtens | GUY LEGARDEUR | GILIS-SEGERS

Other related companies as Aardrijk Kennels: FLRESTAURANT AUX ARMES DE BRUXELLES SA | HD CONCEPT | Autoateljee Courtens | GUY LEGARDEUR | GILIS-SEGERS

Aardrijk Kennels is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aardrijk Kennels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01949493408. Het bedrijf Aardrijk Kennels bevindt zich op het adres: Bredaseweg 71A; 2381; Ravels (Weelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dog - Breeding and selling. Producten gemaakt in Aardrijk Kennels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aardrijk Kennels is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aardrijk Kennels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aardrijk Kennels, openstaande posities, locatie van Aardrijk Kennels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aardrijk Kennels is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aardrijk Kennels, company assigned to the tax number BE01949493408. The company Aardrijk Kennels is located at the address: Bredaseweg 71A; 2381; Ravels (Weelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dog - Breeding and selling. Products created in Aardrijk Kennels were not found.
The main activity of Aardrijk Kennels is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aardrijk Kennels is not available. You also can look at reviews of Aardrijk Kennels, open positions, location of Aardrijk Kennels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aardrijk Kennels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aardrijk Kennels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aardrijk Kennels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aardrijk Kennels, employees, financial statistics.