Joris-Bossicart SA

Contactgegevens Joris-Bossicart SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joris-Bossicart SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joris-Bossicart SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Nestor Martin 46; 6870; Saint-Hubert, België

Telefoon (phone): 061 61 11 07; 061 61 28 30 (+32-061 61 11 07; 061 61 28 30) 061 61 11 07; 061 61 28 30 (+32-061 61 11 07; 061 61 28 30)

Fax (fax): 061 61 31 12 (+32-061 61 31 12) 061 61 31 12 (+32-061 61 31 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joris-Bossicart SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joris-Bossicart SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joris-Bossicart SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joris-Bossicart SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joris-Bossicart SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joris-Bossicart SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joris-Bossicart SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joris-Bossicart SA
Products information Joris-Bossicart SA

BTW identificatienummer (tax): BE07777740478
Ondernemingsnummer: 8126831054
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Building materials; Tiles

Product categorie (product category): Do-it-yourself - Articles and materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joris-Bossicart SA
(Get full report from official database of BE for Joris-Bossicart SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joris-Bossicart SA
Addition kinds of activities for Joris-Bossicart SA

375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
39539907. Stencil machines (markeringsapparaten) | Stencil machines (marking devices)
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service
81110215. Effectenwetgeving | Securities law

Werken bij Joris-Bossicart SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joris-Bossicart SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joris-Bossicart SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joris-Bossicart SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van Joris-Bossicart SA in sociale netwerken
Look for responds of Joris-Bossicart SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joris-Bossicart SA. Laat een reactie achter voor Joris-Bossicart SA. Joris-Bossicart SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joris-Bossicart SA. Leave a respond for Joris-Bossicart SA. Joris-Bossicart SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joris-Bossicart SA op de google maps. Adres en contacten Joris-Bossicart SA
Location of Joris-Bossicart SA on the google maps. Address and contacts of Joris-Bossicart SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Joris-Bossicart SA Joris-Bossicart SA: Dici Balloons | COIFFURE ERIC | INPRINT | JULIEN VANDE CASTEELE | WORLD CONES

Other related companies as Joris-Bossicart SA: Dici Balloons | COIFFURE ERIC | INPRINT | JULIEN VANDE CASTEELE | WORLD CONES

Joris-Bossicart SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joris-Bossicart SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07777740478. Het bedrijf Joris-Bossicart SA bevindt zich op het adres: Avenue Nestor Martin 46; 6870; Saint-Hubert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Do-it-yourself - Articles and materials. Lijst met producten zijn Building materials; Tiles.
De hoofdactiviteit van Joris-Bossicart SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joris-Bossicart SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joris-Bossicart SA, openstaande posities, locatie van Joris-Bossicart SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Joris-Bossicart SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joris-Bossicart SA, company assigned to the tax number BE07777740478. The company Joris-Bossicart SA is located at the address: Avenue Nestor Martin 46; 6870; Saint-Hubert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Do-it-yourself - Articles and materials. List of products are Building materials; Tiles.
The main activity of Joris-Bossicart SA is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Joris-Bossicart SA is not available. You also can look at reviews of Joris-Bossicart SA, open positions, location of Joris-Bossicart SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joris-Bossicart SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joris-Bossicart SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joris-Bossicart SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joris-Bossicart SA, employees, financial statistics.