WORLD CONES

Contactgegevens WORLD CONES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WORLD CONES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WORLD CONES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEP. OUDE BUNDERS 1116; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89766266 (+32-89766266) 89766266 (+32-89766266)

Fax (fax): +32 (56) 106-48-72 +32 (56) 106-48-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WORLD CONES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WORLD CONES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WORLD CONES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WORLD CONES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WORLD CONES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WORLD CONES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WORLD CONES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WORLD CONES
Products information WORLD CONES

BTW identificatienummer (tax): BE09228210449
Ondernemingsnummer: 6897735595
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in WORLD CONES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koekjes,gebak and taart Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WORLD CONES
(Get full report from official database of BE for WORLD CONES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WORLD CONES
Addition kinds of activities for WORLD CONES

2241. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
34430119. Tank torens, metalen plaat | Tank towers, metal plate
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
87330100. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization

Werken bij WORLD CONES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WORLD CONES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WORLD CONES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WORLD CONES. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van WORLD CONES in sociale netwerken
Look for responds of WORLD CONES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WORLD CONES. Laat een reactie achter voor WORLD CONES. WORLD CONES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WORLD CONES. Leave a respond for WORLD CONES. WORLD CONES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WORLD CONES op de google maps. Adres en contacten WORLD CONES
Location of WORLD CONES on the google maps. Address and contacts of WORLD CONES

Andere gerelateerde bedrijven als come WORLD CONES WORLD CONES: INSTITUUT MARIANNE | VERBRUGGEN JUWELIER | ECOLE FOND. COMMUNALE | MUS?E LA VIE RURALE | A DE SCHUTTER

Other related companies as WORLD CONES: INSTITUUT MARIANNE | VERBRUGGEN JUWELIER | ECOLE FOND. COMMUNALE | MUS?E LA VIE RURALE | A DE SCHUTTER

WORLD CONES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WORLD CONES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09228210449. Het bedrijf WORLD CONES bevindt zich op het adres: INDUSTRIEP. OUDE BUNDERS 1116; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Koekjes,gebak and taart Fab. Producten gemaakt in WORLD CONES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WORLD CONES is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WORLD CONES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WORLD CONES, openstaande posities, locatie van WORLD CONES op de kaart.

WORLD CONES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WORLD CONES, company assigned to the tax number BE09228210449. The company WORLD CONES is located at the address: INDUSTRIEP. OUDE BUNDERS 1116; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Koekjes,gebak and taart Fab. Products created in WORLD CONES were not found.
The main activity of WORLD CONES is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WORLD CONES is not available. You also can look at reviews of WORLD CONES, open positions, location of WORLD CONES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WORLD CONES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WORLD CONES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WORLD CONES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WORLD CONES, employees, financial statistics.