SPORTA-CENTRUM TONGERLO

Contactgegevens SPORTA-CENTRUM TONGERLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTA-CENTRUM TONGERLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTA-CENTRUM TONGERLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENEINDE 2; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14548072 (+32-14548072) 14548072 (+32-14548072)

Fax (fax): +32 (10) 776-60-58 +32 (10) 776-60-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTA-CENTRUM TONGERLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTA-CENTRUM TONGERLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTA-CENTRUM TONGERLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTA-CENTRUM TONGERLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTA-CENTRUM TONGERLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTA-CENTRUM TONGERLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTA-CENTRUM TONGERLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTA-CENTRUM TONGERLO
Products information SPORTA-CENTRUM TONGERLO

BTW identificatienummer (tax): BE07884033203
Ondernemingsnummer: 5432708740
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in SPORTA-CENTRUM TONGERLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening; Krantenuitgeverijen; Reisbureaus; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Tijdschriftenuitgeverijen; Vakantiedorpen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTA-CENTRUM TONGERLO
(Get full report from official database of BE for SPORTA-CENTRUM TONGERLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTA-CENTRUM TONGERLO
Addition kinds of activities for SPORTA-CENTRUM TONGERLO

239600. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
735900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
27590705. Wikkelaars: drukwerk, NSK | Wrappers: printing, nsk
36990400. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles

Werken bij SPORTA-CENTRUM TONGERLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTA-CENTRUM TONGERLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTA-CENTRUM TONGERLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTA-CENTRUM TONGERLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van SPORTA-CENTRUM TONGERLO in sociale netwerken
Look for responds of SPORTA-CENTRUM TONGERLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTA-CENTRUM TONGERLO. Laat een reactie achter voor SPORTA-CENTRUM TONGERLO. SPORTA-CENTRUM TONGERLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTA-CENTRUM TONGERLO. Leave a respond for SPORTA-CENTRUM TONGERLO. SPORTA-CENTRUM TONGERLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTA-CENTRUM TONGERLO op de google maps. Adres en contacten SPORTA-CENTRUM TONGERLO
Location of SPORTA-CENTRUM TONGERLO on the google maps. Address and contacts of SPORTA-CENTRUM TONGERLO

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTA-CENTRUM TONGERLO SPORTA-CENTRUM TONGERLO: COIFFURE CREASTYL | REBA | Sanipro SPRL | Véronique Coiffure | DANNY BOLDRIN

Other related companies as SPORTA-CENTRUM TONGERLO: COIFFURE CREASTYL | REBA | Sanipro SPRL | Véronique Coiffure | DANNY BOLDRIN

SPORTA-CENTRUM TONGERLO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTA-CENTRUM TONGERLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884033203. Het bedrijf SPORTA-CENTRUM TONGERLO bevindt zich op het adres: GENEINDE 2; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening; Krantenuitgeverijen; Reisbureaus; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Tijdschriftenuitgeverijen; Vakantiedorpen. Producten gemaakt in SPORTA-CENTRUM TONGERLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTA-CENTRUM TONGERLO is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTA-CENTRUM TONGERLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTA-CENTRUM TONGERLO, openstaande posities, locatie van SPORTA-CENTRUM TONGERLO op de kaart.

SPORTA-CENTRUM TONGERLO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTA-CENTRUM TONGERLO, company assigned to the tax number BE07884033203. The company SPORTA-CENTRUM TONGERLO is located at the address: GENEINDE 2; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening; Krantenuitgeverijen; Reisbureaus; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten; Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Tijdschriftenuitgeverijen; Vakantiedorpen. Products created in SPORTA-CENTRUM TONGERLO were not found.
The main activity of SPORTA-CENTRUM TONGERLO is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTA-CENTRUM TONGERLO is not available. You also can look at reviews of SPORTA-CENTRUM TONGERLO, open positions, location of SPORTA-CENTRUM TONGERLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTA-CENTRUM TONGERLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTA-CENTRUM TONGERLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTA-CENTRUM TONGERLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTA-CENTRUM TONGERLO, employees, financial statistics.