ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL

Contactgegevens ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Gendarmerie 15 5330 Assesse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-83-65-59-41 32-83-65-59-41

Fax (fax): 32-83-65-63-15 32-83-65-63-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL
Products information ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02703155517
Ondernemingsnummer: 1562500000
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garden tractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL
(Get full report from official database of BE for ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL
Addition kinds of activities for ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL

209903. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
31119903. Bekleding leer | Upholstery leather
36460000. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate
73890202. Atletische apparatuur inspectiedienst | Athletic equipment inspection service
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. Laat een reactie achter voor ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. Leave a respond for ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL. ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL op de google maps. Adres en contacten ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL
Location of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL on the google maps. Address and contacts of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL: Bambi | Ilse Kapsalon | HUIS ROOTHOOFT | W. GROSZ | VANWALLEGHEM AUTOMATION

Other related companies as ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL: Bambi | Ilse Kapsalon | HUIS ROOTHOOFT | W. GROSZ | VANWALLEGHEM AUTOMATION

ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02703155517. Het bedrijf ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL bevindt zich op het adres: R. De La Gendarmerie 15 5330 Assesse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garden tractors. Producten gemaakt in ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, openstaande posities, locatie van ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL op de kaart.

ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, company assigned to the tax number BE02703155517. The company ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL is located at the address: R. De La Gendarmerie 15 5330 Assesse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garden tractors. Products created in ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL were not found.
The main activity of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL is not available. You also can look at reviews of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, open positions, location of ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETABLISSEMENTS TOUSSAINT SPRL, employees, financial statistics.