ON THE ROX

Contactgegevens ON THE ROX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ON THE ROX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ON THE ROX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE GENTSTRAAT 46BB; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92204740 (+32-92204740) 92204740 (+32-92204740)

Fax (fax): +32 (64) 531-20-37 +32 (64) 531-20-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ON THE ROX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ON THE ROX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ON THE ROX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ON THE ROX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ON THE ROX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ON THE ROX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ON THE ROX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ON THE ROX
Products information ON THE ROX

BTW identificatienummer (tax): BE06155883789
Ondernemingsnummer: 4420867919
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ON THE ROX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ON THE ROX
(Get full report from official database of BE for ON THE ROX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ON THE ROX
Addition kinds of activities for ON THE ROX

27549919. Handelszegels: gravure printing | Trading stamps: gravure printing
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ
51930103. Gedroogde bloemen | Dried flowers
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service

Werken bij ON THE ROX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ON THE ROX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ON THE ROX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ON THE ROX. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ON THE ROX in sociale netwerken
Look for responds of ON THE ROX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ON THE ROX. Laat een reactie achter voor ON THE ROX. ON THE ROX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ON THE ROX. Leave a respond for ON THE ROX. ON THE ROX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ON THE ROX op de google maps. Adres en contacten ON THE ROX
Location of ON THE ROX on the google maps. Address and contacts of ON THE ROX

Andere gerelateerde bedrijven als come ON THE ROX ON THE ROX: LUCIEN MAENHOUDT | MERGAN | HAIRSTUDIO VERMANDER | Kan'H | MARC PORLIER

Other related companies as ON THE ROX: LUCIEN MAENHOUDT | MERGAN | HAIRSTUDIO VERMANDER | Kan'H | MARC PORLIER

ON THE ROX is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ON THE ROX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06155883789. Het bedrijf ON THE ROX bevindt zich op het adres: KLEINE GENTSTRAAT 46BB; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in ON THE ROX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ON THE ROX is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ON THE ROX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ON THE ROX, openstaande posities, locatie van ON THE ROX op de kaart.

ON THE ROX is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ON THE ROX, company assigned to the tax number BE06155883789. The company ON THE ROX is located at the address: KLEINE GENTSTRAAT 46BB; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in ON THE ROX were not found.
The main activity of ON THE ROX is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ON THE ROX is not available. You also can look at reviews of ON THE ROX, open positions, location of ON THE ROX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ON THE ROX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ON THE ROX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ON THE ROX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ON THE ROX, employees, financial statistics.