BUREAU NOLENS-VERHAMME P.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BUREAU NOLENS-VERHAMME P.
Private companiesMetal Mining • BUREAU NOLENS-VERHAMME P.

Contactgegevens BUREAU NOLENS-VERHAMME P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU NOLENS-VERHAMME P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU NOLENS-VERHAMME P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELVEREN-CENTRUM 178; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11692221 (+32-11692221) 11692221 (+32-11692221)

Fax (fax): +32 (63) 459-38-33 +32 (63) 459-38-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU NOLENS-VERHAMME P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU NOLENS-VERHAMME P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU NOLENS-VERHAMME P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU NOLENS-VERHAMME P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU NOLENS-VERHAMME P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU NOLENS-VERHAMME P.
Products information BUREAU NOLENS-VERHAMME P.

BTW identificatienummer (tax): BE04163513183
Ondernemingsnummer: 2175811767
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BUREAU NOLENS-VERHAMME P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU NOLENS-VERHAMME P.
(Get full report from official database of BE for BUREAU NOLENS-VERHAMME P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU NOLENS-VERHAMME P.
Addition kinds of activities for BUREAU NOLENS-VERHAMME P.

5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
38120400. Nautische instrumenten | Nautical instruments
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves

Werken bij BUREAU NOLENS-VERHAMME P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU NOLENS-VERHAMME P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van BUREAU NOLENS-VERHAMME P. in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU NOLENS-VERHAMME P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. Laat een reactie achter voor BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. BUREAU NOLENS-VERHAMME P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. Leave a respond for BUREAU NOLENS-VERHAMME P.. BUREAU NOLENS-VERHAMME P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU NOLENS-VERHAMME P. op de google maps. Adres en contacten BUREAU NOLENS-VERHAMME P.
Location of BUREAU NOLENS-VERHAMME P. on the google maps. Address and contacts of BUREAU NOLENS-VERHAMME P.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU NOLENS-VERHAMME P. BUREAU NOLENS-VERHAMME P.: FLBELCAR NV | ENGELBEWAARDER | INDUSIGN | LIDL | HET VLAAMSE ZAADHUIS

Other related companies as BUREAU NOLENS-VERHAMME P.: FLBELCAR NV | ENGELBEWAARDER | INDUSIGN | LIDL | HET VLAAMSE ZAADHUIS

BUREAU NOLENS-VERHAMME P. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU NOLENS-VERHAMME P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04163513183. Het bedrijf BUREAU NOLENS-VERHAMME P. bevindt zich op het adres: MELVEREN-CENTRUM 178; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 269,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU NOLENS-VERHAMME P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU NOLENS-VERHAMME P. is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU NOLENS-VERHAMME P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU NOLENS-VERHAMME P., openstaande posities, locatie van BUREAU NOLENS-VERHAMME P. op de kaart.

BUREAU NOLENS-VERHAMME P. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU NOLENS-VERHAMME P., company assigned to the tax number BE04163513183. The company BUREAU NOLENS-VERHAMME P. is located at the address: MELVEREN-CENTRUM 178; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 269,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in BUREAU NOLENS-VERHAMME P. were not found.
The main activity of BUREAU NOLENS-VERHAMME P. is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU NOLENS-VERHAMME P. is not available. You also can look at reviews of BUREAU NOLENS-VERHAMME P., open positions, location of BUREAU NOLENS-VERHAMME P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU NOLENS-VERHAMME P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU NOLENS-VERHAMME P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU NOLENS-VERHAMME P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU NOLENS-VERHAMME P., employees, financial statistics.