BUREAU MEUL MAURICE

Particuliere bedrijvenBosbouw • BUREAU MEUL MAURICE
Private companiesForestry • BUREAU MEUL MAURICE

Contactgegevens BUREAU MEUL MAURICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU MEUL MAURICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU MEUL MAURICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS VAN CAUWELAERTLAAN 179; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37774268 (+32-37774268) 37774268 (+32-37774268)

Fax (fax): +32 (51) 382-83-61 +32 (51) 382-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU MEUL MAURICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU MEUL MAURICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU MEUL MAURICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU MEUL MAURICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU MEUL MAURICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU MEUL MAURICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU MEUL MAURICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU MEUL MAURICE
Products information BUREAU MEUL MAURICE

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BUREAU MEUL MAURICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU MEUL MAURICE
(Get full report from official database of BE for BUREAU MEUL MAURICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU MEUL MAURICE
Addition kinds of activities for BUREAU MEUL MAURICE

017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
599913. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
38290114. Watertemperatuurmeter, motorvoertuig | Water temperature gauges, motor vehicle
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.

Werken bij BUREAU MEUL MAURICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU MEUL MAURICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU MEUL MAURICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU MEUL MAURICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van BUREAU MEUL MAURICE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU MEUL MAURICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU MEUL MAURICE. Laat een reactie achter voor BUREAU MEUL MAURICE. BUREAU MEUL MAURICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU MEUL MAURICE. Leave a respond for BUREAU MEUL MAURICE. BUREAU MEUL MAURICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU MEUL MAURICE op de google maps. Adres en contacten BUREAU MEUL MAURICE
Location of BUREAU MEUL MAURICE on the google maps. Address and contacts of BUREAU MEUL MAURICE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU MEUL MAURICE BUREAU MEUL MAURICE: Meeussen C | L. Blockx Nieuwe en gebruikte zakken NV | ELNY | Leyman J | Marti Alain

Other related companies as BUREAU MEUL MAURICE: Meeussen C | L. Blockx Nieuwe en gebruikte zakken NV | ELNY | Leyman J | Marti Alain

BUREAU MEUL MAURICE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU MEUL MAURICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf BUREAU MEUL MAURICE bevindt zich op het adres: FRANS VAN CAUWELAERTLAAN 179; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU MEUL MAURICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU MEUL MAURICE is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU MEUL MAURICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU MEUL MAURICE, openstaande posities, locatie van BUREAU MEUL MAURICE op de kaart.

BUREAU MEUL MAURICE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU MEUL MAURICE, company assigned to the tax number BE01438079833. The company BUREAU MEUL MAURICE is located at the address: FRANS VAN CAUWELAERTLAAN 179; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in BUREAU MEUL MAURICE were not found.
The main activity of BUREAU MEUL MAURICE is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU MEUL MAURICE is not available. You also can look at reviews of BUREAU MEUL MAURICE, open positions, location of BUREAU MEUL MAURICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU MEUL MAURICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU MEUL MAURICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU MEUL MAURICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU MEUL MAURICE, employees, financial statistics.