ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH
Private companiesSocial Services • ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH

Contactgegevens ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALPHONSE COLLIN 8; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26537395 (+32-26537395) 26537395 (+32-26537395)

Fax (fax): +32 (83) 330-68-85 +32 (83) 330-68-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH
Products information ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH

BTW identificatienummer (tax): BE07595367431
Ondernemingsnummer: 7144653320
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse zakelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH
(Get full report from official database of BE for ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH
Addition kinds of activities for ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH

22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
26210702. Omslagpapier | Cover paper
28239900. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
34890100. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
35320301. Koolbrekers, snijmachines en pulverisatoren | Coal breakers, cutters, and pulverizers
36999906. Lasersystemen en apparatuur | Laser systems and equipment
48320203. religieus | Religious
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate

Werken bij ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

Zoek naar antwoorden van ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH in sociale netwerken
Look for responds of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. Laat een reactie achter voor ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. Leave a respond for ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH. ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH op de google maps. Adres en contacten ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH
Location of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH on the google maps. Address and contacts of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH: GILLES FLAS | Deroy | VASTGOED LAMFERT | GARAGE MARC ANDR? | GILBERT PECCEU

Other related companies as ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH: GILLES FLAS | Deroy | VASTGOED LAMFERT | GARAGE MARC ANDR? | GILBERT PECCEU

ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07595367431. Het bedrijf ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH bevindt zich op het adres: RUE ALPHONSE COLLIN 8; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 161,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse zakelijke dienstverlening. Producten gemaakt in ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, openstaande posities, locatie van ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH op de kaart.

ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, company assigned to the tax number BE07595367431. The company ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH is located at the address: RUE ALPHONSE COLLIN 8; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 161,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse zakelijke dienstverlening. Products created in ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH were not found.
The main activity of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH is not available. You also can look at reviews of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, open positions, location of ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIEN-XAVIER DE GHELLINCK D'ELSEGH, employees, financial statistics.