BROODAUTOMAAT WILRIJK

Contactgegevens BROODAUTOMAAT WILRIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROODAUTOMAAT WILRIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROODAUTOMAAT WILRIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRIJGSLAAN 334; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): +32 (84) 143-32-52 +32 (84) 143-32-52

Fax (fax): +32 (83) 123-92-84 +32 (83) 123-92-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROODAUTOMAAT WILRIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROODAUTOMAAT WILRIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROODAUTOMAAT WILRIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROODAUTOMAAT WILRIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROODAUTOMAAT WILRIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROODAUTOMAAT WILRIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROODAUTOMAAT WILRIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROODAUTOMAAT WILRIJK
Products information BROODAUTOMAAT WILRIJK

BTW identificatienummer (tax): BE03720764160
Ondernemingsnummer: 6676910400
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BROODAUTOMAAT WILRIJK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse winkelloze verkoop

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROODAUTOMAAT WILRIJK
(Get full report from official database of BE for BROODAUTOMAAT WILRIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROODAUTOMAAT WILRIJK
Addition kinds of activities for BROODAUTOMAAT WILRIJK

02130000. Hogs | Hogs
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
23819901. Verven handschoenen, geweven of gebreid: voor de handel | Dyeing gloves, woven or knit: for the trade
30530106. Olie afdichtingen, leer | Oil seals, leather
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry

Werken bij BROODAUTOMAAT WILRIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROODAUTOMAAT WILRIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROODAUTOMAAT WILRIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROODAUTOMAAT WILRIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van BROODAUTOMAAT WILRIJK in sociale netwerken
Look for responds of BROODAUTOMAAT WILRIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROODAUTOMAAT WILRIJK. Laat een reactie achter voor BROODAUTOMAAT WILRIJK. BROODAUTOMAAT WILRIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROODAUTOMAAT WILRIJK. Leave a respond for BROODAUTOMAAT WILRIJK. BROODAUTOMAAT WILRIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROODAUTOMAAT WILRIJK op de google maps. Adres en contacten BROODAUTOMAAT WILRIJK
Location of BROODAUTOMAAT WILRIJK on the google maps. Address and contacts of BROODAUTOMAAT WILRIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come BROODAUTOMAAT WILRIJK BROODAUTOMAAT WILRIJK: PATRICK | AMUSEMENTS THEATER LEUVEN | ALBERT CANNAERTS | HUIS OOIEVAAR | BERNARD BOUVIER

Other related companies as BROODAUTOMAAT WILRIJK: PATRICK | AMUSEMENTS THEATER LEUVEN | ALBERT CANNAERTS | HUIS OOIEVAAR | BERNARD BOUVIER

BROODAUTOMAAT WILRIJK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROODAUTOMAAT WILRIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03720764160. Het bedrijf BROODAUTOMAAT WILRIJK bevindt zich op het adres: KRIJGSLAAN 334; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse winkelloze verkoop. Producten gemaakt in BROODAUTOMAAT WILRIJK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROODAUTOMAAT WILRIJK is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROODAUTOMAAT WILRIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROODAUTOMAAT WILRIJK, openstaande posities, locatie van BROODAUTOMAAT WILRIJK op de kaart.

BROODAUTOMAAT WILRIJK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROODAUTOMAAT WILRIJK, company assigned to the tax number BE03720764160. The company BROODAUTOMAAT WILRIJK is located at the address: KRIJGSLAAN 334; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse winkelloze verkoop. Products created in BROODAUTOMAAT WILRIJK were not found.
The main activity of BROODAUTOMAAT WILRIJK is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BROODAUTOMAAT WILRIJK is not available. You also can look at reviews of BROODAUTOMAAT WILRIJK, open positions, location of BROODAUTOMAAT WILRIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROODAUTOMAAT WILRIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROODAUTOMAAT WILRIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROODAUTOMAAT WILRIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROODAUTOMAAT WILRIJK, employees, financial statistics.