ICELANDIC BENELUX

Contactgegevens ICELANDIC BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICELANDIC BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICELANDIC BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTSESTEENWEG 889; 8400; OSTENDE, België

Telefoon (phone): 59705753 (+32-59705753) 59705753 (+32-59705753)

Fax (fax): +32 (87) 300-13-41 +32 (87) 300-13-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICELANDIC BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICELANDIC BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICELANDIC BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICELANDIC BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICELANDIC BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICELANDIC BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICELANDIC BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICELANDIC BENELUX
Products information ICELANDIC BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE07155914306
Ondernemingsnummer: 3259887695
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ICELANDIC BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse voedingsmiddelen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICELANDIC BENELUX
(Get full report from official database of BE for ICELANDIC BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICELANDIC BENELUX
Addition kinds of activities for ICELANDIC BENELUX

3711. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
267299. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
327401. Bouwkalk | Building lime
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
36940207. Vonkproppen, voor verbrandingsmotoren | Spark plugs, for internal combustion engines
38120401. diepte- | Fathometers
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij ICELANDIC BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICELANDIC BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICELANDIC BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICELANDIC BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van ICELANDIC BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of ICELANDIC BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICELANDIC BENELUX. Laat een reactie achter voor ICELANDIC BENELUX. ICELANDIC BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICELANDIC BENELUX. Leave a respond for ICELANDIC BENELUX. ICELANDIC BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICELANDIC BENELUX op de google maps. Adres en contacten ICELANDIC BENELUX
Location of ICELANDIC BENELUX on the google maps. Address and contacts of ICELANDIC BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ICELANDIC BENELUX ICELANDIC BENELUX: PIROBOUW | CPAS | SADONES SERVICE CENTER | A.A.C. | Christiaens H

Other related companies as ICELANDIC BENELUX: PIROBOUW | CPAS | SADONES SERVICE CENTER | A.A.C. | Christiaens H

ICELANDIC BENELUX is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICELANDIC BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07155914306. Het bedrijf ICELANDIC BENELUX bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTSESTEENWEG 889; 8400; OSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse voedingsmiddelen Gh. Producten gemaakt in ICELANDIC BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICELANDIC BENELUX is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICELANDIC BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICELANDIC BENELUX, openstaande posities, locatie van ICELANDIC BENELUX op de kaart.

ICELANDIC BENELUX is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICELANDIC BENELUX, company assigned to the tax number BE07155914306. The company ICELANDIC BENELUX is located at the address: NIEUWPOORTSESTEENWEG 889; 8400; OSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse voedingsmiddelen Gh. Products created in ICELANDIC BENELUX were not found.
The main activity of ICELANDIC BENELUX is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ICELANDIC BENELUX is not available. You also can look at reviews of ICELANDIC BENELUX, open positions, location of ICELANDIC BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICELANDIC BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICELANDIC BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICELANDIC BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICELANDIC BENELUX, employees, financial statistics.