AU CORDON BLEU

Contactgegevens AU CORDON BLEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU CORDON BLEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU CORDON BLEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PL. COMTES VAN DER BURCH 20; 7191; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67443230 (+32-67443230) 67443230 (+32-67443230)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU CORDON BLEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU CORDON BLEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU CORDON BLEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU CORDON BLEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU CORDON BLEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU CORDON BLEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU CORDON BLEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU CORDON BLEU
Products information AU CORDON BLEU

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AU CORDON BLEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse voedingsmiddelen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU CORDON BLEU
(Get full report from official database of BE for AU CORDON BLEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU CORDON BLEU
Addition kinds of activities for AU CORDON BLEU

391405. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
26210402. Boek papier | Book paper
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
35940102. Pompen, hydraulische, vliegtuigen | Pumps, hydraulic, aircraft
39140100. Zilverwerk | Silverware
39140409. Bakken, geplateerd (alle metalen) | Trays, plated (all metals)
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service

Werken bij AU CORDON BLEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU CORDON BLEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU CORDON BLEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU CORDON BLEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van AU CORDON BLEU in sociale netwerken
Look for responds of AU CORDON BLEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU CORDON BLEU. Laat een reactie achter voor AU CORDON BLEU. AU CORDON BLEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU CORDON BLEU. Leave a respond for AU CORDON BLEU. AU CORDON BLEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU CORDON BLEU op de google maps. Adres en contacten AU CORDON BLEU
Location of AU CORDON BLEU on the google maps. Address and contacts of AU CORDON BLEU

Andere gerelateerde bedrijven als come AU CORDON BLEU AU CORDON BLEU: COIFFURE MARIANNE | COIFFURE MARIE-ROSE | LAURENCE CULOT | ANTOINE LOMONTE | Degauque D

Other related companies as AU CORDON BLEU: COIFFURE MARIANNE | COIFFURE MARIE-ROSE | LAURENCE CULOT | ANTOINE LOMONTE | Degauque D

AU CORDON BLEU is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU CORDON BLEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf AU CORDON BLEU bevindt zich op het adres: PL. COMTES VAN DER BURCH 20; 7191; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse voedingsmiddelen Gh. Producten gemaakt in AU CORDON BLEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU CORDON BLEU is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU CORDON BLEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU CORDON BLEU, openstaande posities, locatie van AU CORDON BLEU op de kaart.

AU CORDON BLEU is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU CORDON BLEU, company assigned to the tax number BE04045410156. The company AU CORDON BLEU is located at the address: PL. COMTES VAN DER BURCH 20; 7191; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse voedingsmiddelen Gh. Products created in AU CORDON BLEU were not found.
The main activity of AU CORDON BLEU is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AU CORDON BLEU is not available. You also can look at reviews of AU CORDON BLEU, open positions, location of AU CORDON BLEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU CORDON BLEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU CORDON BLEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU CORDON BLEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU CORDON BLEU, employees, financial statistics.