TAXANDRIA TENNISCLUB

Contactgegevens TAXANDRIA TENNISCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXANDRIA TENNISCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXANDRIA TENNISCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP TIELEN 43; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14430283 (+32-14430283) 14430283 (+32-14430283)

Fax (fax): +32 (19) 950-88-87 +32 (19) 950-88-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXANDRIA TENNISCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXANDRIA TENNISCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXANDRIA TENNISCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXANDRIA TENNISCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXANDRIA TENNISCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXANDRIA TENNISCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXANDRIA TENNISCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXANDRIA TENNISCLUB
Products information TAXANDRIA TENNISCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04947113037
Ondernemingsnummer: 8686584472
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in TAXANDRIA TENNISCLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXANDRIA TENNISCLUB
(Get full report from official database of BE for TAXANDRIA TENNISCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXANDRIA TENNISCLUB
Addition kinds of activities for TAXANDRIA TENNISCLUB

3669. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
23290100. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
34930102. Helische veren, warm wond: spoorweguitrusting, etc. | Helical springs, hot wound: railroad equip., etc.

Werken bij TAXANDRIA TENNISCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXANDRIA TENNISCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXANDRIA TENNISCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXANDRIA TENNISCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van TAXANDRIA TENNISCLUB in sociale netwerken
Look for responds of TAXANDRIA TENNISCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXANDRIA TENNISCLUB. Laat een reactie achter voor TAXANDRIA TENNISCLUB. TAXANDRIA TENNISCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXANDRIA TENNISCLUB. Leave a respond for TAXANDRIA TENNISCLUB. TAXANDRIA TENNISCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXANDRIA TENNISCLUB op de google maps. Adres en contacten TAXANDRIA TENNISCLUB
Location of TAXANDRIA TENNISCLUB on the google maps. Address and contacts of TAXANDRIA TENNISCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXANDRIA TENNISCLUB TAXANDRIA TENNISCLUB: ETANGS MELLAERTS SPRL | ANASTASIA DE WINTER | DENEYS | Hebette Frères SA | Gestion & Conseil SPRL

Other related companies as TAXANDRIA TENNISCLUB: ETANGS MELLAERTS SPRL | ANASTASIA DE WINTER | DENEYS | Hebette Frères SA | Gestion & Conseil SPRL

TAXANDRIA TENNISCLUB is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXANDRIA TENNISCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04947113037. Het bedrijf TAXANDRIA TENNISCLUB bevindt zich op het adres: STEENWEG OP TIELEN 43; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 422,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in TAXANDRIA TENNISCLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXANDRIA TENNISCLUB is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXANDRIA TENNISCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXANDRIA TENNISCLUB, openstaande posities, locatie van TAXANDRIA TENNISCLUB op de kaart.

TAXANDRIA TENNISCLUB is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXANDRIA TENNISCLUB, company assigned to the tax number BE04947113037. The company TAXANDRIA TENNISCLUB is located at the address: STEENWEG OP TIELEN 43; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 422,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in TAXANDRIA TENNISCLUB were not found.
The main activity of TAXANDRIA TENNISCLUB is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXANDRIA TENNISCLUB is not available. You also can look at reviews of TAXANDRIA TENNISCLUB, open positions, location of TAXANDRIA TENNISCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXANDRIA TENNISCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXANDRIA TENNISCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXANDRIA TENNISCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXANDRIA TENNISCLUB, employees, financial statistics.