NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN
Private companiesLeather and Leather Products • NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN

Contactgegevens NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSE STEENWEG 13A; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93676000 (+32-93676000) 93676000 (+32-93676000)

Fax (fax): +32 (87) 319-17-24 +32 (87) 319-17-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN
Products information NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN

BTW identificatienummer (tax): BE06734313964
Ondernemingsnummer: 4201690673
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN; Recreatie- and lunaparken; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN
(Get full report from official database of BE for NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN
Addition kinds of activities for NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN

4222. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
07519902. Melkproeven | Milk testing services
20999912. Pindakaas | Peanut butter
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
35440109. Wire tekening en rechte sterven | Wire drawing and straightening dies
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
36619903. Elektronische secretaris | Electronic secretary
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government

Werken bij NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN in sociale netwerken
Look for responds of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. Laat een reactie achter voor NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. Leave a respond for NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN. NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN op de google maps. Adres en contacten NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN
Location of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN on the google maps. Address and contacts of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN: ASSOCIATION BELGE DES BANQUES (ABB/BVB) | INGRID DE MOOR | Dall'Aglio Viviane | PHOTO HALL | BAKKERIJ BRAL-BLOMME

Other related companies as NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN: ASSOCIATION BELGE DES BANQUES (ABB/BVB) | INGRID DE MOOR | Dall'Aglio Viviane | PHOTO HALL | BAKKERIJ BRAL-BLOMME

NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734313964. Het bedrijf NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN bevindt zich op het adres: DENDERMONDSE STEENWEG 13A; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN; Recreatie- and lunaparken; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Producten gemaakt in NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, openstaande posities, locatie van NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN op de kaart.

NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, company assigned to the tax number BE06734313964. The company NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN is located at the address: DENDERMONDSE STEENWEG 13A; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN; Recreatie- and lunaparken; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra; Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Products created in NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN were not found.
The main activity of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN is not available. You also can look at reviews of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, open positions, location of NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIEUWDONK RECREATIEDOMEIN, employees, financial statistics.