INGRID DE MOOR

Contactgegevens INGRID DE MOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGRID DE MOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGRID DE MOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEMERSTRAAT 147; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37780308 (+32-37780308) 37780308 (+32-37780308)

Fax (fax): +32 (53) 321-28-11 +32 (53) 321-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGRID DE MOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGRID DE MOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGRID DE MOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGRID DE MOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGRID DE MOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGRID DE MOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGRID DE MOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGRID DE MOOR
Products information INGRID DE MOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03256042480
Ondernemingsnummer: 1083770751
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGRID DE MOOR
(Get full report from official database of BE for INGRID DE MOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGRID DE MOOR
Addition kinds of activities for INGRID DE MOOR

563202. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
01399903. Hop boerderij | Hop farm
09199903. Oesterschalen, baggeren | Oyster shells, dredging
32720601. Betongewricht matrassen voor rivierversnelling | Concrete articulated mattresses for river revetment
35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
35539906. Draaien, houten draaien: inclusief accessoires | Lathes, wood turning: including accessories

Werken bij INGRID DE MOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGRID DE MOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGRID DE MOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGRID DE MOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van INGRID DE MOOR in sociale netwerken
Look for responds of INGRID DE MOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGRID DE MOOR. Laat een reactie achter voor INGRID DE MOOR. INGRID DE MOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGRID DE MOOR. Leave a respond for INGRID DE MOOR. INGRID DE MOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGRID DE MOOR op de google maps. Adres en contacten INGRID DE MOOR
Location of INGRID DE MOOR on the google maps. Address and contacts of INGRID DE MOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come INGRID DE MOOR INGRID DE MOOR: INTEROIL | Vandendriessche | Stokke NV | C. VANDERSPICKKEN | PHARMACIE C. DEFFET

Other related companies as INGRID DE MOOR: INTEROIL | Vandendriessche | Stokke NV | C. VANDERSPICKKEN | PHARMACIE C. DEFFET

INGRID DE MOOR is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INGRID DE MOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256042480. Het bedrijf INGRID DE MOOR bevindt zich op het adres: KIEMERSTRAAT 147; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van INGRID DE MOOR is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGRID DE MOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGRID DE MOOR, openstaande posities, locatie van INGRID DE MOOR op de kaart.

INGRID DE MOOR is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is INGRID DE MOOR, company assigned to the tax number BE03256042480. The company INGRID DE MOOR is located at the address: KIEMERSTRAAT 147; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of INGRID DE MOOR is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INGRID DE MOOR is not available. You also can look at reviews of INGRID DE MOOR, open positions, location of INGRID DE MOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGRID DE MOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGRID DE MOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGRID DE MOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGRID DE MOOR, employees, financial statistics.