POSTZEGELKRING MIJNSTREEK

Particuliere bedrijvenBosbouw • POSTZEGELKRING MIJNSTREEK
Private companiesForestry • POSTZEGELKRING MIJNSTREEK

Contactgegevens POSTZEGELKRING MIJNSTREEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTZEGELKRING MIJNSTREEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTZEGELKRING MIJNSTREEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENSTRAAT 23; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11210876 (+32-11210876) 11210876 (+32-11210876)

Fax (fax): +32 (64) 531-20-37 +32 (64) 531-20-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTZEGELKRING MIJNSTREEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTZEGELKRING MIJNSTREEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTZEGELKRING MIJNSTREEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTZEGELKRING MIJNSTREEK
Products information POSTZEGELKRING MIJNSTREEK

BTW identificatienummer (tax): BE06155883789
Ondernemingsnummer: 4420867919
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in POSTZEGELKRING MIJNSTREEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTZEGELKRING MIJNSTREEK
(Get full report from official database of BE for POSTZEGELKRING MIJNSTREEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTZEGELKRING MIJNSTREEK
Addition kinds of activities for POSTZEGELKRING MIJNSTREEK

226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
356402. Blowers en fans | Blowers and fans
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
753904. Remdiensten | Brake services
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment

Werken bij POSTZEGELKRING MIJNSTREEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTZEGELKRING MIJNSTREEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van POSTZEGELKRING MIJNSTREEK in sociale netwerken
Look for responds of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. Laat een reactie achter voor POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. POSTZEGELKRING MIJNSTREEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. Leave a respond for POSTZEGELKRING MIJNSTREEK. POSTZEGELKRING MIJNSTREEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTZEGELKRING MIJNSTREEK op de google maps. Adres en contacten POSTZEGELKRING MIJNSTREEK
Location of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK on the google maps. Address and contacts of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTZEGELKRING MIJNSTREEK POSTZEGELKRING MIJNSTREEK: Ets Thiry S.P.R.L. | YVAN PIRARD | KON.WIELRIJDERSB.FLANDRIA | DE BECK koeltechniek BVBA | TRENTELS LAURENT

Other related companies as POSTZEGELKRING MIJNSTREEK: Ets Thiry S.P.R.L. | YVAN PIRARD | KON.WIELRIJDERSB.FLANDRIA | DE BECK koeltechniek BVBA | TRENTELS LAURENT

POSTZEGELKRING MIJNSTREEK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06155883789. Het bedrijf POSTZEGELKRING MIJNSTREEK bevindt zich op het adres: HOVENSTRAAT 23; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in POSTZEGELKRING MIJNSTREEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTZEGELKRING MIJNSTREEK is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTZEGELKRING MIJNSTREEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, openstaande posities, locatie van POSTZEGELKRING MIJNSTREEK op de kaart.

POSTZEGELKRING MIJNSTREEK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, company assigned to the tax number BE06155883789. The company POSTZEGELKRING MIJNSTREEK is located at the address: HOVENSTRAAT 23; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in POSTZEGELKRING MIJNSTREEK were not found.
The main activity of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK is not available. You also can look at reviews of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, open positions, location of POSTZEGELKRING MIJNSTREEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTZEGELKRING MIJNSTREEK, employees, financial statistics.