POSTZEGELKRING AALST

Contactgegevens POSTZEGELKRING AALST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTZEGELKRING AALST: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTZEGELKRING AALST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHENDELBEEKHOFSTRAAT 24; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53772963 (+32-53772963) 53772963 (+32-53772963)

Fax (fax): +32 (86) 510-42-23 +32 (86) 510-42-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTZEGELKRING AALST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTZEGELKRING AALST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTZEGELKRING AALST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTZEGELKRING AALST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTZEGELKRING AALST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTZEGELKRING AALST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTZEGELKRING AALST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTZEGELKRING AALST
Products information POSTZEGELKRING AALST

BTW identificatienummer (tax): BE01484497070
Ondernemingsnummer: 3985809326
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in POSTZEGELKRING AALST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTZEGELKRING AALST
(Get full report from official database of BE for POSTZEGELKRING AALST)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTZEGELKRING AALST
Addition kinds of activities for POSTZEGELKRING AALST

081100. Houtwegen | Timber tracts
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
34710203. Kleur en afwerking van aluminium of gevormde producten | Coloring and finishing of aluminum or formed products
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij POSTZEGELKRING AALST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTZEGELKRING AALST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTZEGELKRING AALST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTZEGELKRING AALST. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van POSTZEGELKRING AALST in sociale netwerken
Look for responds of POSTZEGELKRING AALST in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTZEGELKRING AALST. Laat een reactie achter voor POSTZEGELKRING AALST. POSTZEGELKRING AALST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTZEGELKRING AALST. Leave a respond for POSTZEGELKRING AALST. POSTZEGELKRING AALST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTZEGELKRING AALST op de google maps. Adres en contacten POSTZEGELKRING AALST
Location of POSTZEGELKRING AALST on the google maps. Address and contacts of POSTZEGELKRING AALST

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTZEGELKRING AALST POSTZEGELKRING AALST: MOHAMED EL MAHJOUBI | WINTEK | HUIS DOLCE FASHION | JOS PICCARD | Keysers E

Other related companies as POSTZEGELKRING AALST: MOHAMED EL MAHJOUBI | WINTEK | HUIS DOLCE FASHION | JOS PICCARD | Keysers E

POSTZEGELKRING AALST is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTZEGELKRING AALST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01484497070. Het bedrijf POSTZEGELKRING AALST bevindt zich op het adres: SCHENDELBEEKHOFSTRAAT 24; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 383,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in POSTZEGELKRING AALST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTZEGELKRING AALST is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTZEGELKRING AALST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTZEGELKRING AALST, openstaande posities, locatie van POSTZEGELKRING AALST op de kaart.

POSTZEGELKRING AALST is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTZEGELKRING AALST, company assigned to the tax number BE01484497070. The company POSTZEGELKRING AALST is located at the address: SCHENDELBEEKHOFSTRAAT 24; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 383,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in POSTZEGELKRING AALST were not found.
The main activity of POSTZEGELKRING AALST is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTZEGELKRING AALST is not available. You also can look at reviews of POSTZEGELKRING AALST, open positions, location of POSTZEGELKRING AALST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTZEGELKRING AALST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTZEGELKRING AALST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTZEGELKRING AALST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTZEGELKRING AALST, employees, financial statistics.