MOHAMED EL MAHJOUBI

Contactgegevens MOHAMED EL MAHJOUBI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOHAMED EL MAHJOUBI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOHAMED EL MAHJOUBI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENBAKKERIJSTRAAT 8; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23782460 (+32-23782460) 23782460 (+32-23782460)

Fax (fax): +32 (84) 587-90-59 +32 (84) 587-90-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOHAMED EL MAHJOUBI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOHAMED EL MAHJOUBI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOHAMED EL MAHJOUBI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOHAMED EL MAHJOUBI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOHAMED EL MAHJOUBI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOHAMED EL MAHJOUBI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOHAMED EL MAHJOUBI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOHAMED EL MAHJOUBI
Products information MOHAMED EL MAHJOUBI

BTW identificatienummer (tax): BE07840362548
Ondernemingsnummer: 1795410156
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MOHAMED EL MAHJOUBI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOHAMED EL MAHJOUBI
(Get full report from official database of BE for MOHAMED EL MAHJOUBI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOHAMED EL MAHJOUBI
Addition kinds of activities for MOHAMED EL MAHJOUBI

025200. Kip eieren | Chicken eggs
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
35630203. Spuituitrustingen: metalen, verven en chemicaliën (compressor) | Spraying outfits: metals, paints, and chemicals (compressor)
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures

Werken bij MOHAMED EL MAHJOUBI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOHAMED EL MAHJOUBI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOHAMED EL MAHJOUBI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOHAMED EL MAHJOUBI. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

Zoek naar antwoorden van MOHAMED EL MAHJOUBI in sociale netwerken
Look for responds of MOHAMED EL MAHJOUBI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOHAMED EL MAHJOUBI. Laat een reactie achter voor MOHAMED EL MAHJOUBI. MOHAMED EL MAHJOUBI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOHAMED EL MAHJOUBI. Leave a respond for MOHAMED EL MAHJOUBI. MOHAMED EL MAHJOUBI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOHAMED EL MAHJOUBI op de google maps. Adres en contacten MOHAMED EL MAHJOUBI
Location of MOHAMED EL MAHJOUBI on the google maps. Address and contacts of MOHAMED EL MAHJOUBI

Andere gerelateerde bedrijven als come MOHAMED EL MAHJOUBI MOHAMED EL MAHJOUBI: FLPRINCESS KEUKENS BVBA | CAFة LISETTE | JOS LENAERTS | COIFFURE MONI | DI VALENTINO

Other related companies as MOHAMED EL MAHJOUBI: FLPRINCESS KEUKENS BVBA | CAFة LISETTE | JOS LENAERTS | COIFFURE MONI | DI VALENTINO

MOHAMED EL MAHJOUBI is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOHAMED EL MAHJOUBI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07840362548. Het bedrijf MOHAMED EL MAHJOUBI bevindt zich op het adres: STEENBAKKERIJSTRAAT 8; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in MOHAMED EL MAHJOUBI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOHAMED EL MAHJOUBI is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOHAMED EL MAHJOUBI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOHAMED EL MAHJOUBI, openstaande posities, locatie van MOHAMED EL MAHJOUBI op de kaart.

MOHAMED EL MAHJOUBI is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOHAMED EL MAHJOUBI, company assigned to the tax number BE07840362548. The company MOHAMED EL MAHJOUBI is located at the address: STEENBAKKERIJSTRAAT 8; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in MOHAMED EL MAHJOUBI were not found.
The main activity of MOHAMED EL MAHJOUBI is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOHAMED EL MAHJOUBI is not available. You also can look at reviews of MOHAMED EL MAHJOUBI, open positions, location of MOHAMED EL MAHJOUBI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOHAMED EL MAHJOUBI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOHAMED EL MAHJOUBI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOHAMED EL MAHJOUBI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOHAMED EL MAHJOUBI, employees, financial statistics.