POSTZEGEL 'T ROZENLAND

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • POSTZEGEL 'T ROZENLAND
Private companiesBusiness Services • POSTZEGEL 'T ROZENLAND

Contactgegevens POSTZEGEL 'T ROZENLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTZEGEL 'T ROZENLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTZEGEL 'T ROZENLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 97; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 93691930 (+32-93691930) 93691930 (+32-93691930)

Fax (fax): +32 (19) 776-63-87 +32 (19) 776-63-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTZEGEL 'T ROZENLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTZEGEL 'T ROZENLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTZEGEL 'T ROZENLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTZEGEL 'T ROZENLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTZEGEL 'T ROZENLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTZEGEL 'T ROZENLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTZEGEL 'T ROZENLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTZEGEL 'T ROZENLAND
Products information POSTZEGEL 'T ROZENLAND

BTW identificatienummer (tax): BE02262054443
Ondernemingsnummer: 6370666503
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in POSTZEGEL 'T ROZENLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTZEGEL 'T ROZENLAND
(Get full report from official database of BE for POSTZEGEL 'T ROZENLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTZEGEL 'T ROZENLAND
Addition kinds of activities for POSTZEGEL 'T ROZENLAND

0751. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
504602. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
35759902. Telewriters | Telewriters
70119900. Hotels en motels, nec | Hotels and motels, nec

Werken bij POSTZEGEL 'T ROZENLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTZEGEL 'T ROZENLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTZEGEL 'T ROZENLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTZEGEL 'T ROZENLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van POSTZEGEL 'T ROZENLAND in sociale netwerken
Look for responds of POSTZEGEL 'T ROZENLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTZEGEL 'T ROZENLAND. Laat een reactie achter voor POSTZEGEL 'T ROZENLAND. POSTZEGEL 'T ROZENLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTZEGEL 'T ROZENLAND. Leave a respond for POSTZEGEL 'T ROZENLAND. POSTZEGEL 'T ROZENLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTZEGEL 'T ROZENLAND op de google maps. Adres en contacten POSTZEGEL 'T ROZENLAND
Location of POSTZEGEL 'T ROZENLAND on the google maps. Address and contacts of POSTZEGEL 'T ROZENLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTZEGEL 'T ROZENLAND POSTZEGEL 'T ROZENLAND: M.H. SCREEN | ASSURANCES NIESSEN W. | GHESQUIERE LUC/BMW | PALANTE ENT | Pro-Deco

Other related companies as POSTZEGEL 'T ROZENLAND: M.H. SCREEN | ASSURANCES NIESSEN W. | GHESQUIERE LUC/BMW | PALANTE ENT | Pro-Deco

POSTZEGEL 'T ROZENLAND is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTZEGEL 'T ROZENLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02262054443. Het bedrijf POSTZEGEL 'T ROZENLAND bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 97; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in POSTZEGEL 'T ROZENLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTZEGEL 'T ROZENLAND is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTZEGEL 'T ROZENLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTZEGEL 'T ROZENLAND, openstaande posities, locatie van POSTZEGEL 'T ROZENLAND op de kaart.

POSTZEGEL 'T ROZENLAND is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTZEGEL 'T ROZENLAND, company assigned to the tax number BE02262054443. The company POSTZEGEL 'T ROZENLAND is located at the address: DORPSTRAAT 97; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in POSTZEGEL 'T ROZENLAND were not found.
The main activity of POSTZEGEL 'T ROZENLAND is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTZEGEL 'T ROZENLAND is not available. You also can look at reviews of POSTZEGEL 'T ROZENLAND, open positions, location of POSTZEGEL 'T ROZENLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTZEGEL 'T ROZENLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTZEGEL 'T ROZENLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTZEGEL 'T ROZENLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTZEGEL 'T ROZENLAND, employees, financial statistics.